• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Tetanoz aşısı ve detaylı ultrason tarihleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
Herkese merhaba .20+4,günluk hamileyim 🙏Bir sorum olacaktı tetanoz aşısı ve detaylı ultrasonu kaçıncı haftalarda yaptırmam gerekli aceba eşimin işinden dolayı ayın 8 inde gelecek o zamanı beklesem çok mu gec oluyor lütfen bilenler cevap yazsın şimdiden teşekkür ederim🙏💜

İlk doz 20. Hafta ikinci 24. Haftada yapıldı tetanozun. Aynı haftalarda da detaylı canım

Ben 23. hafta tek doz oldum. Ayni dozda bogmaca ve kuspalazida vardi. Almanyada boyle yapiyorlar
Türkiye'de sadece tetanoz yapiliyor diye biliyorum daha doğrusu doktor sadece tetanoz yaptir dedi ama demekki orda farklı aşilarda var.Bebişlerimiz iyi olsun da bi sekilde bu süreclerde geçecek Allahın izniyle 🙏

Aşıyı sağlık ocağından vuruyorlar zaten beni arayıp aşı için çağırmştılar.. sağlık ocağını arayıp bilgi alabilirsiniz

Herkese merhaba .20+4,günluk hamileyim 🙏Bir sorum olacaktı tetanoz aşısı ve detaylı ultrasonu kaçıncı haftalarda yaptırmam gerekli aceba eşimin işinden dolayı ayın 8 inde gelecek o zamanı beklesem çok mu gec oluyor lütfen bilenler cevap yazsın şimdiden teşekkür ederim🙏💜
Tetanoz aşısı için yanlış hatırlamıyorsam 19 ya da 20.Haftada gel demişlerdi. Fakat ilk dozu 21+5te sabah , aynı gün içerisinde öğleden sonra da detaylı ultrason yaptırdım. Detaylı ultrason 18-23 hafta arasında yapılıyor. Ayın 8 i çok geç olmaz diye düşünüyorum. Sağlıklı gebelikler 🐣😊

Tetanoz aşısı için yanlış hatırlamıyorsam 19 ya da 20.Haftada gel demişlerdi. Fakat ilk dozu 21+5te sabah , aynı gün içerisinde öğleden sonra da detaylı ultrason yaptırdım. Detaylı ultrason 18-23 hafta arasında yapılıyor. Ayın 8 i çok geç olmaz diye düşünüyorum. Sağlıklı gebelikler 🐣😊
Yaa teşekkur ederim hepimizin bebişleri saglikli olsun insallah🙏💜bende en yakin zamanda gdecegim insallah tesekkur ederim bilgilerinzden faydalandim😊😊

Ben 20. Haftamda yaptırdım aşıyı,detaylı usg yide 23. Haftamda yaptırcam inaşllah

Back