Gebeliğe Hazırlık Testttttt yorumlari alalimmm daha 21 gun var regl ye 😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

superisi1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
510
324
103
37
2 aydir duzensiz regl görüyorum 29 gündebir olan regl 35 gunde bir oldu ve o sebeple sik sik test yapar oldum ama çizgi 15 dakikada cıktı ne düşünüyorsunz

Eklentiler

• 20190306_212839.jpg
    20190306_212839.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 91
Regle 21 gün mü var :deli:
Gebelik var gibi hayırlı olsun. Regle 21 gün varlen test yapmak nerden geldi aklınıza.
Çünkü normalde adetim 29 gunde bir ama şaştı 35 gun oldu birde ocak ayin basinda düşük yaptım ondan midem bulaniodu sanki kasiklarimda batma vardi meraktan

Adetinize kaç gün var ki?? Test yanlışta olabilir önceki hamileliğinizden kalan değer de olabilir. Adetinize 21 gün var demişsiniz 35 günde bir adet oluyorsanız ortalama şimdi yumurtlamanız lazım

Adetinize kaç gün var ki?? Test yanlışta olabilir önceki hamileliğinizden kalan değer de olabilir. Adetinize 21 gün var demişsiniz 35 günde bir adet oluyorsanız ortalama şimdi yumurtlamanız lazım
Evet canim normalde daja yeni baslamis olmasi gerek yumurtlamanin bilmiorum ki tekrarlarim ozaman bikac gun sonra

Battan ortalama 14 gün önce yumurtluyoruz. Tam 35 gün sonra oluuorsa bu günler yumurtlaman lazım. Yumurtladığın günü biliyorsan 11.gün filan çok silikte olsa çıkıyor
Yani gebeliğin oluştuğu zamandan bahsediyorsunbcanim deilmi vallahi 10 gün olan bir iliskim var ümitli oldugum ama bilmiorim bakalm hayirlisi

yumurtlama dönemi test çizgisini net bile çıkartır. sonuçta bir hormon yüksekliği yaşanıyor. Adetine yakın tekrarlayın

Back