Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz muhtemelen benimde boyle cikmistiKizlar 3 normal test bitane erken gebelik testi yaptım 4unde de ikinci çizgi silik çıktı bakar mısınız gebemiyim degilmiydin?Eki Görüntüle 3345329
Hamile olmadığınızı size düşündüren şey nedir?2. Dakika belirginleşmeye başladı . Ve Kasım ayinnda hiç regl olmadim
İkinci çizgi tam net değil rengiHamile olmadığınızı size düşündüren şey nedir?
Bence yarın sabah doğru aile hekimine gidin kan verin![]()
Daha çok erken olduğundan o,emin olmak için kan verin,ama kesin hamilesin benceİkinci çizgi tam net değil rengi
Daha ne kadar net olacak ki:)İkinci çizgi tam net değil rengi
İkinci çizginin köyü renk olması gerekmezmiDaha ne kadar net olacak ki:)
Adı üstünde "silik çizgi" zaten adı
Bu gün pazar acilde kan testi yaparlarmiDaha çok erken olduğundan o,emin olmak için kan verin,ama kesin hamilesin bence
Sabah gidersiniz ama çok net hamilesiniz,ilk gebeliğimi ben daha silik bir test sonucuyla öğrenmiştim,yaklaşık iki haftalık çıkmıştı kanda, bir hafta sonra yapmış olsaydınız test daha koyu çıkardı meselaBu gün pazar acilde kan testi yaparlarm
Hafiften çizgi var gibi bi kaç gün sonra tekrarlayınMerhabalar , benim testimi de yorumlar mısınız? (Adetime 9 gün var )Eki Görüntüle 3348785
Evet çok emin olamadım ben deHafiften çizgi var gibi bi kaç gün sonra tekrarlayın
Hafiften çizgi var gibi bi kaç gün sonra tekrarlayın
Hamilemisiniz baktirdinizmi hayırlı olsun
Baktım da bugün test yaptım negatif şimdilik bilmiyorum geç döllenme olabilir miHamilemisiniz baktirdinizmi hayırlı olsun
Baktım da bugün test yaptım negatif şimdilik bilmiyorum geç döllenme olabilir mi
baktırdınız mı sonuç nedirBaktım da bugün test yaptım negatif şimdilik bilmiyorum geç döllenme olabilir mi
Merhaba bu testin markası ne acabaMerhabalar , benim testimi de yorumlar mısınız? (Adetime 9 gün var )Eki Görüntüle 3348785