idrar testinden nefret ettim...

Sağlık ocağına gittim dr yüzde 80 hamilesindir dedi testleri gösterdiğimde. Ama kan testini günüm geçerse yapacakmış. İnş gebeyimdir çnkü heves ettim mutlu oldum çizgiyi görünce. Sen de inş diğer ay hamile kalırsın bak testimin fotosunu attım ikisi de böyle. Sennki de böyle miydi ?
evet canım aynen böyleydi ilk yaptığım ikinci yaptığım daha açıktı ama oda belliyi ben galiba kimyasal gebelik yasadım :( sağol canım ..inş.bencede hamilesin adet gunun geçsın bekle test için

Sağlık ocağına gittim dr yüzde 80 hamilesindir dedi testleri gösterdiğimde. Ama kan testini günüm geçerse yapacakmış. İnş gebeyimdir çnkü heves ettim mutlu oldum çizgiyi görünce. Sen de inş diğer ay hamile kalırsın bak testimin fotosunu attım ikisi de böyle. Sennki de böyle miydi ?
bana haber ver olur mu canım merak ederım.inş hamilesindir:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 91
gelir gelir sayılı gün:)hadi bakalım kantestindede bebiş belli etsin artık kendını:) gözun aydın canm şimdiden .canım kaçıncı denemede?
Bizim ilk denememizdi canım o yüzden şaşkınım hemen tutmasına :) 25 yaşındayım 8 aylık evliyim bir yıl beklicektim ama eşim çok istediği için artık olsun istedim :)

kızlar bişey sormak istiyorum bugun benden baya buyuk bı kan pıhtısı düştü ??endişelerim var testler pozıtıf olupta adet oldum falan ..gercekten kimyasal gebelik olabilir mi bunu nasıl anlarım?

kızlar bişey sormak istiyorum bugun benden baya buyuk bı kan pıhtısı düştü ??endişelerim var testler pozıtıf olupta adet oldum falan ..gercekten kimyasal gebelik olabilir mi bunu nasıl anlarım?
Doktora git sor canım benim bi bilgim yok inşallah kötü değildir

kızlar bat a 5 gun onceden early preductor testı yaptım sonuc negatıftı. acaba henuz erkenmı yaptım adete 1 gun kala tekrr denesemmı yada normal test felanmı denesem bılemedım :S bu ay ılk denememız bu arada bende oyle belırgın bır belırtıde yok zaten bu ay bı tuhaf oldum normalde reglden 1 hafta once sısen gogusşerım hala sısmedı bıle yumurtlama akıntılarımda olmadı delı olucagım :S bat 24 hazıran bu arada

Can
kızlar bat a 5 gun onceden early preductor testı yaptım sonuc negatıftı. acaba henuz erkenmı yaptım adete 1 gun kala tekrr denesemmı yada normal test felanmı denesem bılemedım :S bu ay ılk denememız bu arada bende oyle belırgın bır belırtıde yok zaten bu ay bı tuhaf oldum normalde reglden 1 hafta once sısen gogusşerım hala sısmedı bıle yumurtlama akıntılarımda olmadı delı olucagım :S bat 24 hazıran bu arada
burdan takip ettiğime göre kimse o testi önermıyor. Başka bir markayı adet gününde dene canım büyük ihtimalle çıkar. Bu arada kafana taktığın için belirtiler psikolojik değişiyor

Benim ayni test ile adetimden 1 hafta once belli oldu. Istersen adet Gününde tekrar dene canim

Back