- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi zehroskrmn
-
ay inşallah yaaa sevinemiyorum şuan emin olmadığım içinHamilesinn canmm allah kucağına almayı nasip etsin
benim 3 gün kaldı reglime ne zaman gitsem daha iyi olur acabaHamilesin adet geçtikten 10 gün sonra gitmiştim ben kan vermeye
Ama kk ya sorarsan adetine 10 gün kala koştur koştur kan vermeye gitmen lazım hahah
benim 3 gün kaldı reglime ne zaman gitsem daha iyi olur acaba
Ben kan testi yaptırdım bugün değerim pozitif doktora göstermedim bi kaç gün sonra artıkDoktor gittiğinde reglin kaç gün geciktiğini soruyor mesela. Gecikmeden önce test yaparlar mı bilmiyorum.
Sağlıkla kucağına al. Kan sonucun kaç çıktı.?Ben kan testi yaptırdım bugün değerim pozitif doktora göstermedim bi kaç gün sonra artık
Kız sen Ocak ayında gebelik bekleyenlerin grubunda değil misin grubu kuran benimde ordan aklıma geldinKızlar dün akşam ve bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı emin olayım diye bu pahalı testten aldım az önce erken gebelik testi De yaptım yani fotoğrafta o da . sizce nedir durum ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım ve adetime 3 gün var
Aralıktı :) hala sevinemiyorum günüme 3 gün varKız sen Ocak ayında gebelik bekleyenlerin grubunda değil misin grubu kuran benimde ordan aklıma geldin
Beta 37,2 çıktıSağlıkla kucağına al. Kan sonucun kaç çıktı.?
Hayrlı olsun canım hangi testi yapın bende yaptım da normal ucuz testlerden ovul diye bir marka böyle ikinci çizgi hayal mayal çıktı bilemedimKızlar dün akşam ve bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı emin olayım diye bu pahalı testten aldım az önce erken gebelik testi De yaptım yani fotoğrafta o da . sizce nedir durum ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım ve adetime 3 gün var
Hayırlı olsun 4 gün kala ya da 5 gün kala test yaptınız mı benim bat 21 bugün negatif çıktıKızlar dün akşam ve bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı emin olayım diye bu pahalı testten aldım az önce erken gebelik testi De yaptım yani fotoğrafta o da . sizce nedir durum ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım ve adetime 3 gün var
Tebrikler sağlıkla kavuşun bebişinize inşallahKızlar dün akşam ve bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı emin olayım diye bu pahalı testten aldım az önce erken gebelik testi De yaptım yani fotoğrafta o da . sizce nedir durum ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım ve adetime 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?