- 24 Şubat 2021
- 25
- 5
- 31
-
- Konu Sahibi Kurdelalala
İlk gebeliginizde nasıl olmustuAma saatler sonra çıkan bı silik çizgi ve sonrasında yaptığım testler tek çizgi
İlk gebelikte 2 regl olmayıp idrar ve kan testinde negatif çıkmıştı dün kan verdim bthcg 0.100 çıktı gebelik yok fakat reglde olmadım hâlâİlk gebeliginizde nasıl olmustu
İlk gebelikte 2 regl olmayıp idrar ve kan testinde negatif çıkmıştı dün kan verdim bthcg 0.100 çıktı gebelik yok fakat reglde olmadım..ilk gebeliğimde 3. Ayda gebe oldgumu öğrendim geç.dollenme ile şuan aynı süreci yaşıyorum
Kan vermelisiniz bence benimde böyle oldu saatler sonra buharlasmami oluyor anlamadım sonrasında iki test negatif dün gece kan verdim negatif yineKızlar reglim 4 gün gecikti sabah test yaptım bişey yoktu birkaç saat sonra baktığımda silik çizgi vardı hemen ardından bir test daha yaptım bişey çıkmadı sizce var mı gebelik
Dün gece kan verdim 0.100 bthcgBence dikkatli olun yinede uc ay once boyle belli belirsiz ikinci cizgi ciktiginda negatif sandim ilac alacaktm son dakika gidip test vereym ne olur ne olmaz diye. Bi baktim poztif hamileymisim meger. Tabi 6 haftalikken kimyasal gebelik olarak dusuk yaptim.15 gun gecmeside az degil siz bir kan verin derim
Pek silikte durmuyor aslında bayağı gözüküyor. Gebelik var kan verin bence ilk fırsattaBebeğim 18 aylık emziriyorum. Adetlerim düzensiz o yüzden kaç gün geçikti bilmiyorum. Dün test yaptım hemen silik çizgi çıktı. Var mıdır bişey