Canım tebrik ederim hamilesin çok Yeni olduğu için silik çıkmıştır yada markadan dolayı bende 7+6 haftalık hamileyim bende öğrenmeden önce kasik ağrım çok olmuştuKizlar adetime 4 gun var ve 1 haftadir midem bulaniyo surekli ve kasıklarım agriyo. 3 gun once test yaptim ilk cizgi cok koyu cikti cok zaman gecmeden ikinci cizgi silik çıktı hamilelik yok diye üzülüp attim dun bidaha yaptim yine aynisi cikti ve farkli bi marka test alip bu sabah tekrar yaptim tekrar silik cizgi çıktı hamilelik var midir daha önce bu durumu yaşayaniniz var mı yardimci olursaniz çok mutlu olurum
Yaaa gerçekten mi cok umutlandim şuan testin net olmasi icin ne zaman bidaha yapmalıyim peki ayrıca cok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllahCanım tebrik ederim hamilesin çok Yeni olduğu için silik çıkmıştır yada markadan dolayı bende 7+6 haftalık hamileyim bende öğrenmeden önce kasik ağrım çok olmuştu
Âdet olacağım gün yapmıştım ben bu mavi kaset test var ya ondan hemen iki kırmızı çizgi çıktıYaaa gerçekten mi cok umutlandim şuan testin net olmasi icin ne zaman bidaha yapmalıyim peki ayrıca cok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah
Canım ben görmedim çizgi birkaç gün sonra tekrar yap istersenKızlar benimkine de bakar mısınız?
Bu ilk yaptığım kaset test markası hiç iyi değil ya çok silik gösteriyor istersen erkek gebelik testi alKizlar adetime 4 gun var ve 1 haftadir midem bulaniyo surekli ve kasıklarım agriyo. 3 gun once test yaptim ilk cizgi cok koyu cikti cok zaman gecmeden ikinci cizgi silik çıktı hamilelik yok diye üzülüp attim dun bidaha yaptim yine aynisi cikti ve farkli bi marka test alip bu sabah tekrar yaptim tekrar silik cizgi çıktı hamilelik var midir daha önce bu durumu yaşayaniniz var mı yardimci olursaniz çok mutlu olurum
İsmini biliyomusun onun iki eczaneye gittim biri o ilkini verdi digeri de ikincisini o bahsettigin mavinin ismini biliyosan o şekilde arastirip sorarimÂdet olacağım gün yapmıştım ben bu mavi kaset test var ya ondan hemen iki kırmızı çizgi çıktı
Bir de yerleşme kanamasi falan bir sey olmadi daha sadece boyle bi yorgunluk mide bulantısı ve ara ara keskin bir kasik agrisi oluyo oyuzden kafam cok karistiBu ilk yaptığım kaset test markası hiç iyi değil ya çok silik gösteriyor istersen erkek gebelik testi al
Bende de olmadı kanama herkes de olmuyorBir de yerleşme kanamasi falan bir sey olmadi daha sadece boyle bi yorgunluk mide bulantısı ve ara ara keskin bir kasik agrisi oluyo oyuzden kafam cok karisti
İsmini biliyomusun onun iki eczaneye gittim biri o ilkini verdi digeri de ikincisini o bahsettigin mavinin ismini biliyosan o şekilde arastirip sorarism
Şuan erken gebelik testi yaptim ve yine silik cizgi cikti sonuc negatif miBende de olmadı kanama herkes de olmuyor
İsmini bilmiyorum ama erken gebelik testi diye söylerseniz verirlerİsmini biliyomusun onun iki eczaneye gittim biri o ilkini verdi digeri de ikincisini o bahsettigin mavinin ismini biliyosan o şekilde arastirip sorarim
Hayır negatif değil çok yeni olabilir bebeğin pazartesi günü gidip kan ver çıkarŞuan erken gebelik testi yaptim ve yine silik cizgi cikti sonuc negatif mi
İlk yaptığım test sonra erken gebelik testi yaptım son ikide de silik çıktı
Çok net pozitif. Hayırlı olsunŞuan erken gebelik testi yaptim ve yine silik cizgi cikti sonuc negatif
Bakın tüm yaptigim testler bu şekilde hepsi ayni cikiyo zaten hepsini 1 gün arayla yaptimÇo
Çok net pozitif. Hayırlı olsun
Evet evet. Pozitif. Benimki de hemen hemen böyleydi. Kan verin. Çıkar sonuçBakın tüm yaptigim testler bu şekilde hepsi ayni cikiyo zaten hepsini 1 gün arayla yaptim
Pazartesi vericem insAllahEvet evet. Pozitif. Benimki de hemen hemen böyleydi. Kan verin. Çıkar sonuç