Bugun yaptigim testte ikinci cizgi hem daha cabuk hemde biraz daha belirgin çıktıİlk yaptığım test sonra erken gebelik testi yaptım son ikide de silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun yaptigim testte ikinci cizgi hem daha cabuk hemde biraz daha belirgin çıktıİlk yaptığım test sonra erken gebelik testi yaptım son ikide de silik çıktı
Adetin gecikti miBugun yaptigim testte ikinci cizgi hem daha cabuk hemde biraz daha belirgin çıktı
Suan kan verdim sonuclari bekliyorum insAllah dediginiz gibi sonuc alırım Sana da hayirli olsun canım saglikla kucağınıza alın insAllahTebrikler hamilesin canım erken gebelik testlerindense, ucuz olan kaset testler daha doğru ve daha erken saptıyor. Reglime 1 hafta kaladan başlayıp 5 gün gecikinceye kadar her gün erken gebelik testi yaptım. Negatifti. 8.günü ucuz olanlardan , normal gebelik testi yaptığımda direk 2.çizgi koyu bir şekilde çıktı. Sonra erken gebelik testinde çok daha hafif 2.çizgi çıktı. Ertesi günü kan verdiğimde de 248 di. Erken gebelik testi pek de doğru sonuç vermedi yani ki senin bariz gebelik var. Hiiç kafan karışmasın. Hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Yok gecikmedi daha 2 gun var ve adet olacakmisim gibi kasiklarimda biraz agri oluyo kramp seklinde kan verdim suan yinede sonuclari bekliyorumAdetin gecikti mi
Amin kuzum.. oyy çok iyi bilirim o bekleme stresini vakit geçmek bilmez şimdi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın balım. Haber ver mutlaka aşağıda da kasık ağrısı, batmalar vs demişsin ben de ilk ordan şüphelenmiştim. Şimdi 5+4 hala devam ediyor ama doktorum normal , bebek yerleşiyor rahim büyüyor dedi. Genellikle 12.haftaya kadar devam edebiliyormuş bu durum da seni korkutmasınSuan kan verdim sonuclari bekliyorum insAllah dediginiz gibi sonuc alırım Sana da hayirli olsun canım saglikla kucağınıza alın insAllah
Adet olucam zannediyorum oyuzden korktum acaba hamile degil miyim diyeAmin kuzum.. oyy çok iyi bilirim o bekleme stresini vakit geçmek bilmez şimdi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın balım. Haber ver mutlaka aşağıda da kasık ağrısı, batmalar vs demişsin ben de ilk ordan şüphelenmiştim. Şimdi 5+4 hala devam ediyor ama doktorum normal , bebek yerleşiyor rahim büyüyor dedi. Genellikle 12.haftaya kadar devam edebiliyormuş bu durum da seni korkutmasın
Hiiç öyle düşünme. Çok normal. Ben de senin gibi düşünüyordum. Sonra bir doktorun videosunu görünce rahatladım ve anladımAdet olucam zannediyorum oyuzden korktum acaba hamile degil miyim diye
Hiiç öyle düşünme. Çok normal. Ben de senin gibi düşünüyordum. Sonra bir doktorun videosunu görünce rahatladım ve anladım
Hemen sana da atıyorum inşallah gözükür izleyebilirsin sen de
Yaa bak gördün mü tam düşündüğümüz gibi hayırlı olsun kuzum benim. Rabbim rahat bir gebelik geçirmeyi, sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adına. Aynı süreçleri beraber yaşayacağız muhtemelen. Yalnız olmadığımı bilmek bana da iyi hissettirdiSonuc pozitif cikti canim Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah daha cok yeniymis yeteri kadar yükselmemis degerim ama varmis 125 cikti
Çok teşekkür ederim canim amin insAllah sag salim saglikla kucagimiza alalim insAllahYaa bak gördün mü tam düşündüğümüz gibi hayırlı olsun kuzum benim. Rabbim rahat bir gebelik geçirmeyi, sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adına. Aynı süreçleri beraber yaşayacağız muhtemelen. Yalnız olmadığımı bilmek bana da iyi hissettirdi
Baak söylemiştim sana hayırlı olsun canım benimBugun yaptigim testte ikinci cizgi hem daha cabuk hemde biraz daha belirgin çıktı
belirtileriniz nelerdiEvet evet. Pozitif. Benimki de hemen hemen böyleydi. Kan verin. Çıkar sonuç
Valla daha önce de hamile kaldım ben. Hiç çocuğum yok. Orası ayrı da. İlk kez bunda daha test yapmadan mide bulantılarım oldu. Hala da devam ediyor. İştahım kesildi bayağı bir. Karın ağrılarım var. Ben de ovulasyon gününü değerlendirdiğim için test yapmıştım adetten 2-3 gün öncebelirtileriniz nelerdi
düsukmu oldu oncesi cnmValla daha önce de hamile kaldım ben. Hiç çocuğum yok. Orası ayrı da. İlk kez bunda daha test yapmadan mide bulantılarım oldu. Hala da devam ediyor. İştahım kesildi bayağı bir. Karın ağrılarım var. Ben de ovulasyon gününü değerlendirdiğim için test yapmıştım adetten 2-3 gün önce
3.5 sene önce kimyasal oldu. Kimyasaldan sonra 2.5 sene gebe kalamadım. Sonra gebe kaldım. Kalp atışını gördük. Sonra kalbi durdu. Düşük yaptım. 3 ay sonra dış gebelik yaşadım. 5 ay sonra da şimdi yeni hamileyim işte. Cuma günü ilk randevum vardüsukmu oldu oncesi cnm
Teşekkür ederiiimm Allah razı olsunBaak söylemiştim sana hayırlı olsun canım benim
yaa uzuldum cnm insallah bu bebegini sag saglim alirsin kucagina3.5 sene önce kimyasal oldu. Kimyasaldan sonra 2.5 sene gebe kalamadım. Sonra gebe kaldım. Kalp atışını gördük. Sonra kalbi durdu. Düşük yaptım. 3 ay sonra dış gebelik yaşadım. 5 ay sonra da şimdi yeni hamileyim işte. Cuma günü ilk randevum var
Amin inşallah canımyaa uzuldum cnm insallah bu bebegini sag saglim alirsin kucagina
Hayırlı olsun canım. Bende bugün saat 6 cşvarı yaptım günüme iki gün var ilk başta hemen belirdi çıkarınca silik oldu bi saat sonra bakınca silik çizgi iyice kayboldu ve içinde duruyor. Bir daha yapınca test tek çizgi. Sancım falan da var yaniSonuc pozitif cikti canim Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah daha cok yeniymis yeteri kadar yükselmemis degerim ama varmis 125 cikti