kızlar adetim 5 gün gecikti. dün sabah ilk idrarımla test yaptım silik çizgi çıktı. arkadaşlarıma gösterdim onlarda doğruladı. adet olacak gibi karnım ağrıdı ara ara bu 5 günde. ve değişik bir bel ağrısı ara ara göğüs batmaları. iyice heveslendim silik çizgiyi de görünce. ama bu sabah adet oldum. az da değil baya geliyor. çok moralim bozuldu. acaba testin yanlış olma durumu mu oldu?
kızlar adetim 5 gün gecikti. dün sabah ilk idrarımla test yaptım silik çizgi çıktı. arkadaşlarıma gösterdim onlarda doğruladı. adet olacak gibi karnım ağrıdı ara ara bu 5 günde. ve değişik bir bel ağrısı ara ara göğüs batmaları. iyice heveslendim silik çizgiyi de görünce. ama bu sabah adet oldum. az da değil baya geliyor. çok moralim bozuldu. acaba testin yanlış olma durumu mu oldu?
canım kimyasal gebelık geçirmişssin. normal gebelik gibi olsada bebegın tutunamaması. kim bilir test yapmasaydın anlamayacaktın bile. doktorlar o yüzden diyolar bekleyın diye. çümkü çoğu zaman kımyasal gebelıkte anlasılmazmıs bıle hamıle oldugun. normal adet gibi düşermiş.. gelecek ay inş olur..
hatta örenklerini gösteriiim üstteki ilk gecikme günümde yaptığım
alttaki 4.gecikme günümde yaptığım testti.
Eki Görüntüle 266561
evet bariz şekilde görünüyor aslında alakasız olacak ama ben yaptığım testlerin fotosunu çekeyim diyorum ama bembeyaz çıkıyor eğer tekrar yaparsam nasıl çekmem gerekir
hatta örenklerini gösteriiim üstteki ilk gecikme günümde yaptığım
alttaki 4.gecikme günümde yaptığım testti.
Eki Görüntüle 266561
canım ben de geçen test yaptım t yerinde zaten test yapmadan çizgi yeri bellidir ya benim testimde sadece o çizgilerin olduğu yer pembemsiydi ortası beyazdı senin ilk testind eöyle çıkmışmıydı ben daha sonra aynı markanın testini yaptım t yerinde çizgi yoktu
aa bu 4. gün testine göre kesin hamilelik var benim kızıma hamileliğimi öğrendiğimde bu kadar bile belli değildi.aslında evet erken yapmamak lazım testleri ama dayanamıyoruzki.inşallah bi dahaki aya hamile kalırsın canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?