• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

testte silik çizgi görüp ertesi gün adet oldum:)

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar adetim 5 gün gecikti. dün sabah ilk idrarımla test yaptım silik çizgi çıktı. arkadaşlarıma gösterdim onlarda doğruladı. adet olacak gibi karnım ağrıdı ara ara bu 5 günde. ve değişik bir bel ağrısı ara ara göğüs batmaları. iyice heveslendim silik çizgiyi de görünce. ama bu sabah adet oldum. az da değil baya geliyor. çok moralim bozuldu. acaba testin yanlış olma durumu mu oldu?

kızlar adetim 5 gün gecikti. dün sabah ilk idrarımla test yaptım silik çizgi çıktı. arkadaşlarıma gösterdim onlarda doğruladı. adet olacak gibi karnım ağrıdı ara ara bu 5 günde. ve değişik bir bel ağrısı ara ara göğüs batmaları. iyice heveslendim silik çizgiyi de görünce. ama bu sabah adet oldum. az da değil baya geliyor. çok moralim bozuldu. acaba testin yanlış olma durumu mu oldu?

canım burda birçok kişinin testi pozitif çıkıp adet gören var bazısı kimyasal gebelik oluyor bazısı ilaç kullandığındna pozitif çıkıyor belki kimyasal gebelik yaşadın düşürdün o nedenle kanaman çok fazla

canım kimyasal gebelık geçirmişssin. normal gebelik gibi olsada bebegın tutunamaması. kim bilir test yapmasaydın anlamayacaktın bile. doktorlar o yüzden diyolar bekleyın diye. çümkü çoğu zaman kımyasal gebelıkte anlasılmazmıs bıle hamıle oldugun. normal adet gibi düşermiş.. gelecek ay inş olur..

adetın gectıkden sonra tekrar dene bebek yapmayı öbur ay tutabılır.. kımyasal gebelıgın ardında bebek var derler ve bu gercek oluyor hayırlısı olsun senın ıcın..

kimyasal gebelik nasıl oluyor ki? ilaç falan kullanmadım. bi de bugün çok ağrım oldu ve hala bel ağrım var. ilk kez bu kadar adet ağrısı çektim. hamile değilimdir şu an dimi kızlar? cahilliğime verin ilk kez yaşıyorum

canım kimyasal gebelık geçirmişssin. normal gebelik gibi olsada bebegın tutunamaması. kim bilir test yapmasaydın anlamayacaktın bile. doktorlar o yüzden diyolar bekleyın diye. çümkü çoğu zaman kımyasal gebelıkte anlasılmazmıs bıle hamıle oldugun. normal adet gibi düşermiş.. gelecek ay inş olur..

bencede kimyasal gebeliğe anlattıkların..geçen ay benimde başıma geldi.7.gecikme günümde adet oldum.ilk gecikme ve 4.gecikme
günlerimde yaptığım testlerde 2.silik çizgi çok bariz vardı.sürekli yorgunluk hissi,göğüslerde dolgunluk,gaz varmışçasına karında sıkıntı,
sık sık idrara çıkma,karında ufak defek kramplar vs.10.günü bekliyordumki kan testine gitmek için 7.günümde adet oldum.öle böle
değil çok şiddetli 4 günde biterken normalde bu sefer 1 hafta sürdü.sanırım bende kimyasdal gebelik yaşadım geçen ay :( umarım
bu ay hamile kalırım.adet günümü bekliyorum şuan.sağlıkla hayırlı ise iyi haberler alırız inş.

hatta örenklerini gösteriiim üstteki ilk gecikme günümde yaptığım
alttaki 4.gecikme günümde yaptığım testti.

$kkk.webp

senin için bir siteden alıntı yaptım

Kimyasal gebelik, biyokimyasal gebelik ve sessiz düşük nedir, ne demektir. Tedavi gerektirir mi, tedavisi nasıldır?

Döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmemesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilebilmesi sonucu kadınlar bu düşüğü algılayamamaktadır genelde adet gecikmesi sanmaktadırlar.

benim de başıma geldi ama benimki şöyleydi ..adetim gecikti test yaptım iki taneopkoyu çizgi vardı ...sonra içimden bir his nedense başka marka bir test daha almamı söyledi ..hatta yanımda yengem vardı eşine müjdeyi verelim dedi ..ben aceleetmeyelim sakın söyleme bir tane daha başka marka ile deneyeceğim dedim ..gittim başka bi test aldım ..o testte bırak koyu çizgiyi açık silik bişey bile yoktu ..zten hislerim kuvvetlidir nedense hamile olmadığıma inanıyordum ve de öyle oldu ..sanırım test bozuktu ..piyasada bozuk test olabiliyormuş ..

evet bariz şekilde görünüyor aslında alakasız olacak ama ben yaptığım testlerin fotosunu çekeyim diyorum ama bembeyaz çıkıyor eğer tekrar yaparsam nasıl çekmem gerekir

ewet canım doğru diyorsun ışık yansıması olabiliyor resmi çekerken hiç gözükmüyor yada bembeyaz ç.ıkabliyor.
testi yada çektiğin cihazı hafif yanla ışık dikine gelmesin test sonucunun üzerine ozaman sorun olmaz sanırım.

hatta örenklerini gösteriiim üstteki ilk gecikme günümde yaptığım
alttaki 4.gecikme günümde yaptığım testti.

Eki Görüntüle 266561

canım ben de geçen test yaptım t yerinde zaten test yapmadan çizgi yeri bellidir ya benim testimde sadece o çizgilerin olduğu yer pembemsiydi ortası beyazdı senin ilk testind eöyle çıkmışmıydı ben daha sonra aynı markanın testini yaptım t yerinde çizgi yoktu

canım ben de geçen test yaptım t yerinde zaten test yapmadan çizgi yeri bellidir ya benim testimde sadece o çizgilerin olduğu yer pembemsiydi ortası beyazdı senin ilk testind eöyle çıkmışmıydı ben daha sonra aynı markanın testini yaptım t yerinde çizgi yoktu

t yeri derken sağdaki 2.çizginin olduüu alanfdan bahsediyorsun sanırım..ben test yapmadan önce gözüken belirgin bişey yoktu testte(nimo kullandım herikisindede) ben görmedim yani idrarı koyduktan 3-4 dk.içinde belirdi testteki ilk ve silik 2. çizgiler.

Son düzenleme:
aa bu 4. gün testine göre kesin hamilelik var benim kızıma hamileliğimi öğrendiğimde bu kadar bile belli değildi.aslında evet erken yapmamak lazım testleri ama dayanamıyoruzki.inşallah bi dahaki aya hamile kalırsın canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

slm arkadaşlar öncelikle rabbim herkese nasip etsin....evet benim adetim 22 sindeydi.ama ben umut ederek 16sında yaptım silik çıktı.bir gün sonra yolculuğa çıktm ve ev yerleştirmeyle uğraştm ve 19 unun akşamı adet belirtileri başladı yedek testim vard uyguladım ve diğerine göre daha açık silik çıktı.adet bitti ve 1 hafta sonra tekrar şüphelendim çünkü adetten farklı çok kötü bel ağrları çektim ve 3 testte silik çıktı.yalnız ilk 2 test aynı diğeri farklıydı.bi hemşireye sordum ve büyük ihtimalle hamilesin ama düşük tehlikesi var dedi.sizce durum ne bulunduğumuz yer kritik olduu için hastaneye gidemiyorum

aa bu 4. gün testine göre kesin hamilelik var benim kızıma hamileliğimi öğrendiğimde bu kadar bile belli değildi.aslında evet erken yapmamak lazım testleri ama dayanamıyoruzki.inşallah bi dahaki aya hamile kalırsın canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

amin canım saol iyi dileklerin için hayırlısı inş.:nazar:

bende 2 ay önce adetimim erken gelmesinden doktora gitmiştim normalde 28 sün iken bu gelen bir önceki adetimden 2 hafta sonra tekrar geldi. doktora hamile olabilir miyim diye sorduğumda imkansız dedi ama içiniz rahat olsun diye test yaptı. sonuç hamileydim(halen adetim devam ediyor bu arada).2 gün sonra tekrar yaptığımızda artırş vardı hormonda ama ama 2 katı kadar değil. adetim bittikten sonra tekrar yaptığımızda değeri 5 düşmüştü. kimyasal olabilir seninki dedi ama doktorda bu işten bir şey anlamamış, ki halen bende bir şey anlamadım. şimdi bu ay tekrar sansımızı deniceğiz. hepimiz için hayırlısı inşallah

Bende 3 gün önce olmam lazm di ben 5 gün önce test yaptım testte pozitif çizgisi silik çıktı adet sancısı gibi sanclarmr oluyor du ama olmadm taki bugün akşama kadar sadece kahve tonları lekeler oldu bu akşam snra küçük idrar yaparken de hafif kan geldi neden olabilir kafam çok karışık yardımcı olur musunuz kızlar?

Back