- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yenilerine kısmet canım inşallah gönlümüzdeki gibi olur herşeybende tertemiz testimi gostermek isterdim ama attim 3 4 gun gecikmeliyim
amin insallah ama nedense hala bi umut var icimde testlerim negatif cikiyo ama bilmiyorum emin olamiyorumOlsun yenilerine kısmet canım inşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey
ben erken test mi buBurda bir şey gören var mı kızlar
Aaa gerçekten miiii evet erken gebelik testi dün yaptım adetim yarın yada diğer gün olması lazım bende gördüğümü çok idda ettim ama eşim bi şey görmüyorum diyince yok heralde dedimben erken test mi bu
Bende gördüm sanki hadi inşallahBurda bir şey gören var mı kızlar
Ben de görüyorum silikBurda bir şey gören var mı kızlar
Ayy heyecan yaptım olabilir mi ki oysa ki yoktur diye düşünüyodumBende gördüm sanki hadi inşallah
Çok heyecanlandım gerçekten ne yazcağımı bilemiyorumBen de görüyorum silik
Gününüz geçince bir tane daha test yapinAyy heyecan yaptım olabilir mi ki oysa ki yoktur diye düşünüyodum
Evet zaten öyle bi şey olursa yapıcam rabbim isteyen herkese nasip etsinGününüz geçince bir tane daha test yapin
cok cok hayali bi cizgi ama ben kendi testlerime bugun cok baktim cizgi gormeye calistim artik gozlerim bulandi seninkinde ondanda goruyo olabilirim ama bence normal gebelik testi ondan daha belirgin oluyo istersen sabah tekrar yap normal testtenAaa gerçekten miiii evet erken gebelik testi dün yaptım adetim yarın yada diğer gün olması lazım bende gördüğümü çok idda ettim ama eşim bi şey görmüyorum diyince yok heralde dedim
Bende öyle gördüm zaten evirdim çevirdim ışıkta gözüküyor bir ara kör olcam sandım ihtimalde vermek istemiyorum ümitlenmemek için bakalım gecikirsem tekrar yaparımcok cok hayali bi cizgi ama ben kendi testlerime bugun cok baktim cizgi gormeye calistim artik gozlerim bulandi seninkinde ondanda goruyo olabilirim ama bence normal gebelik testi ondan daha belirgin oluyo istersen sabah tekrar yap normal testten
Fark oluyor mu ya erken testle normal test arasında bende hep erken test var mesela adetim gecikse erken gebelik testi yapsam dogru sonuc vermez micok cok hayali bi cizgi ama ben kendi testlerime bugun cok baktim cizgi gormeye calistim artik gozlerim bulandi seninkinde ondanda goruyo olabilirim ama bence normal gebelik testi ondan daha belirgin oluyo istersen sabah tekrar yap normal testten
burda okudugum kadariyla normal 5 liralik testler erken gebelik testinden daha net cevap veriyo ama gercekligini bilmiyorum tabi bende silik cizgi gormeyi cokk istiyorum cokFark oluyor mu ya erken testle normal test arasında bende hep erken test var mesela adetim gecikse erken gebelik testi yapsam dogru sonuc vermez mi
Anladım canım inşallah sende o mutluluğu yaşarsın en kısa zamanda burda öyle çok istiyen insan görünce hepsinin duasına amin diyorum inşallah olur seninle konusmustuk zaten geçmiş günlerdeburda okudugum kadariyla normal 5 liralik testler erken gebelik testinden daha net cevap veriyo ama gercekligini bilmiyorum tabi bende silik cizgi gormeyi cokk istiyorum cok
Ben de gördüüüüüüm bence sabah tekrar yapıp atBurda bir şey gören var mı kızlar
kusura bakma hatirlayamadim bende dua ederken kendimle beraber burdaki butun isteyenlerede ediyorum. Yalniz benim adetim benle dalga geciyi hayatim boyunca gecikmeyen gunum 4 gun geciyo ve hamile degilim o kadar sinir bozucu biseyki resmen dalga geciyoAnladım canım inşallah sende o mutluluğu yaşarsın en kısa zamanda burda öyle çok istiyen insan görünce hepsinin duasına amin diyorum inşallah olur seninle konusmustuk zaten geçmiş günlerde ☺