• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerimizi paylaşalım birlikte yorumlayalım

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
Bu bende açılışa özel şans 🍀 getirsin topiğimiz
1587769468141.png

Eklentiler

• FF956D65-E86F-468D-8FED-B2F6C16BEC41.jpeg
    FF956D65-E86F-468D-8FED-B2F6C16BEC41.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 803
Aaa gerçekten miiii evet erken gebelik testi dün yaptım adetim yarın yada diğer gün olması lazım bende gördüğümü çok idda ettim ama eşim bi şey görmüyorum diyince yok heralde dedim 😂
cok cok hayali bi cizgi ama ben kendi testlerime bugun cok baktim cizgi gormeye calistim artik gozlerim bulandi seninkinde ondanda goruyo olabilirim ama bence normal gebelik testi ondan daha belirgin oluyo istersen sabah tekrar yap normal testten😊

cok cok hayali bi cizgi ama ben kendi testlerime bugun cok baktim cizgi gormeye calistim artik gozlerim bulandi seninkinde ondanda goruyo olabilirim ama bence normal gebelik testi ondan daha belirgin oluyo istersen sabah tekrar yap normal testten😊
Bende öyle gördüm zaten evirdim çevirdim ışıkta gözüküyor bir ara kör olcam sandım 😂 ihtimalde vermek istemiyorum ümitlenmemek için bakalım gecikirsem tekrar yaparım ☺️

Fark oluyor mu ya erken testle normal test arasında bende hep erken test var mesela adetim gecikse erken gebelik testi yapsam dogru sonuc vermez mi

Fark oluyor mu ya erken testle normal test arasında bende hep erken test var mesela adetim gecikse erken gebelik testi yapsam dogru sonuc vermez mi
burda okudugum kadariyla normal 5 liralik testler erken gebelik testinden daha net cevap veriyo ama gercekligini bilmiyorum tabi 😊 bende silik cizgi gormeyi cokk istiyorum cok

burda okudugum kadariyla normal 5 liralik testler erken gebelik testinden daha net cevap veriyo ama gercekligini bilmiyorum tabi 😊 bende silik cizgi gormeyi cokk istiyorum cok
Anladım canım inşallah sende o mutluluğu yaşarsın en kısa zamanda burda öyle çok istiyen insan görünce hepsinin duasına amin diyorum inşallah olur seninle konusmustuk zaten geçmiş günlerde ☺️

Anladım canım inşallah sende o mutluluğu yaşarsın en kısa zamanda burda öyle çok istiyen insan görünce hepsinin duasına amin diyorum inşallah olur seninle konusmustuk zaten geçmiş günlerde ☺
kusura bakma hatirlayamadim😊 bende dua ederken kendimle beraber burdaki butun isteyenlerede ediyorum. Yalniz benim adetim benle dalga geciyi hayatim boyunca gecikmeyen gunum 4 gun geciyo ve hamile degilim o kadar sinir bozucu biseyki resmen dalga geciyo😊

Back