ay benim de yarııın ve silik çizgi biraz daha belirgin olmaya başladı , aynı şeyi yaşıyoruz gibii , ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunYarın olmam lazım ama inşallah olmam da gebelik olur
Dün verdim 0.21 çıktıay benim de yarııın ve silik çizgi biraz daha belirgin olmaya başladı , aynı şeyi yaşıyoruz gibii , ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Ama gecikmeyi bekleyeceğim normalde adetten bir iki gün önceden de oluyordum olmadım gecikmeyi bekleyeceğim insallah ikimizde yeni yıla güzel haberle girerizDün verdim 0.21 çıktı
Umarııım bugün de çok bir değişiklik olmadı siliklik devam ediyoo , sanırım 1 haftaya netleşecek ikimizinki de , normalde kan vermeyi planlıyordım ama çıkmazsa diye biraz ürküyorum yaAma gecikmeyi bekleyeceğim normalde adetten bir iki gün önceden de oluyordum olmadım gecikmeyi bekleyeceğim insallah ikimizde yeni yıla güzel haberle gireriz
Sabah benim de coook incecik bir çizgi çıktı akşam da ovulasyon yaptım tam degil ama tama yakın kırmızı t çizgisi çıktı. 15. Ayimizdayiz olursa ilk kez olacak bende bekleyeceğim. Haftaya kadar insalllahhh olur ikimizde hatta isteyen herkese nasip etsin haber ver olur mu güzel haberleriUmarııım bugün de çok bir değişiklik olmadı siliklik devam ediyoo , sanırım 1 haftaya netleşecek ikimizinki de , normalde kan vermeyi planlıyordım ama çıkmazsa diye biraz ürküyorum ya
Sen nasılsınUmarııım bugün de çok bir değişiklik olmadı siliklik devam ediyoo , sanırım 1 haftaya netleşecek ikimizinki de , normalde kan vermeyi planlıyordım ama çıkmazsa diye biraz ürküyorum ya
Sabah benim de coook incecik bir çizgi çıktı akşam da ovulasyon yaptım tam degil ama tama yakın kırmızı t çizgisi çıktı. 15. Ayimizdayiz olursa ilk kez olacak bende bekleyeceğim. Haftaya kadar insalllahhh olur ikimizde hatta isteyen herkese nasip etsin haber ver olur mu güzel haberleri
Siz de bana yazııınBiz de 5.aydayıız ilk çocuğumuz olacak , bakalım en iyisi kan vermek galiba
İnşallah sağlıkla gelsinBiz de 5.aydayıız ilk çocuğumuz olacak , bakalım en iyisi kan vermek galiba
Yazarım inşallahSiz de bana yazııın