Testlerime bakar mısınız? :)

Ama gecikmeyi bekleyeceğim normalde adetten bir iki gün önceden de oluyordum olmadım gecikmeyi bekleyeceğim insallah ikimizde yeni yıla güzel haberle gireriz
Umarııım bugün de çok bir değişiklik olmadı siliklik devam ediyoo , sanırım 1 haftaya netleşecek ikimizinki de , normalde kan vermeyi planlıyordım ama çıkmazsa diye biraz ürküyorum ya

Umarııım bugün de çok bir değişiklik olmadı siliklik devam ediyoo , sanırım 1 haftaya netleşecek ikimizinki de , normalde kan vermeyi planlıyordım ama çıkmazsa diye biraz ürküyorum ya
Sabah benim de coook incecik bir çizgi çıktı akşam da ovulasyon yaptım tam degil ama tama yakın kırmızı t çizgisi çıktı. 15. Ayimizdayiz olursa ilk kez olacak bende bekleyeceğim. Haftaya kadar insalllahhh olur ikimizde hatta isteyen herkese nasip etsin haber ver olur mu güzel haberleri

Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…