• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerime bakar misiniz?

HAYırlı olsun baya gebelik var🥰Allah gönlüne göre versin🙏
Benimde regliye 5 gün var kaset test yaptım hayali çizgi görüyorum:)
Daha önce kimyasal yaşadığım için korku da var hayırlısı olsun artık
Ben de gecen ay kimyasal yasadim. Testlerim siliklesecek diye korkuyorum. Bugün 5 haftalik oluyor takvime göre. Gecikmemin 4. günü. :(

İnsallah saglikla ilerler sizinki de ☺️

Ben de gecen ay kimyasal yasadim. Testlerim siliklesecek diye korkuyorum. Bugün 5 haftalik oluyor takvime göre. Gecikmemin 4. günü. :KK43:

İnsallah saglikla ilerler sizinki de ☺️
BEnde yok gibi ama bakalım:)
Stres yapmayın olumlu düşünün biliyorsunuz en büyük düşman stres Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşaallah bebeğinizi sevin🥰

BEnde yok gibi ama bakalım:)
Stres yapmayın olumlu düşünün biliyorsunuz en büyük düşman stres Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşaallah bebeğinizi sevin🥰
5 gün kala cok kötü bir erken gebelik testi yaptigimda cok belirsiz bir cizgi cikmisti ama kaset test negatifti.

5 gün kala cok kötü bir erken gebelik testi yaptigimda cok belirsiz bir cizgi cikmisti ama kaset test negatifti.
Bende kaset test yaptım gölge gibi bi çizgi var ama artık görmek istediğim için görüyorum herhalde diye düşünüyorum😁
Sizin çizgiler ve koyulaşmalar çok net hayırlı olsun

Bende kaset test yaptım gölge gibi bi çizgi var ama artık görmek istediğim için görüyorum herhalde diye düşünüyorum😁
Sizin çizgiler ve koyulaşmalar çok net hayırlı olsun
Bir iki gün sonra erken gebelik testi yapin bence. Bende cikmisti. Umarim sizin testleriniz benimkilerden daha net cikar. ☺️🌷 Ben bu ay farkli bir uygulamayla takip ettim, o uygulama cok yardimci oldu bana.

Bir iki gün sonra erken gebelik testi yapin bence. Bende cikmisti. Umarim sizin testleriniz benimkilerden daha net cikar. ☺️🌷 Ben bu ay farkli bir uygulamayla takip ettim, o uygulama cok yardimci oldu bana.

umarım çıkar :) bende pko var uygulamalar tutmuyor hatta ovulasyon testleri bile yanlış gösteriyor:KK66: doktorda tedaviye başladım yumurta takibi ilk defa klomen kullandım tek yumurta 21mm kendisi çatladı bekliyoruz sanırım heyecan yaptım o yüzden biraz hayırlısı olsun artık

Bende bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Adete 7 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve sonra 2 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı şuan da iki gün gecikmem var adet belirtileride var ama olmadım

Hamilelik belirtileri de var adete 10 gün kala kasik bel sırt ağrısı sürekli idrara çıkma

Back