- 12 Haziran 2024
- 239
- 146
- 18
- Konu Sahibi Reginaphalange2
-
Belki daha iyi yorumlanır diye atmıştım şimdi ekledim efektsiz halini:)Merhabalar fotoğraf çok karanlık olduğu için hiçbir şey göremedim maalesef normal halini atabilirseniz öyle bakayım :)
İnşallah çok istiyoruz bir tane de fazladan aldım Sabah test yapıp tekrar aynı sonucu alırsam kan vermeye gideceğimOrtadakinde gorebıldım . Kan verin idrarda çıkan kanda da çıkar :) Insallah sevinciniz daimi olur :)
Ayy bence çare:) benimkiler de böyleydi
Bence var yazcaktım:)Ayy bence çare:) benimkiler de böyleydi
Akşam eşim heyecan yaptı gittik kan vermeye ama sonuç 0.21 yine de umutsuz olmadım 3 test de ayrı saatlerde yapıldı ayrı markalar. Bilemiyorum insaallah vardır ama kanda yok. Belki geç döllenme falan olacakBence var yazcaktım:)
Ortadaki ile pembede gördüm çok silik yarın erkenden aç karna kan ver canım Allah muradınıza erdirsin
Üçüncüde görüyorum ben de. Kesin sonuç için kan verebilirsiniz.
Aaa bariz pozitif duruyordu bu testler. İnşallah en kısa zamanda nasip etsin rabbimAkşam eşim heyecan yaptı gittik kan vermeye ama sonuç 0.21 yine de umutsuz olmadım 3 test de ayrı saatlerde yapıldı ayrı markalar. Bilemiyorum insaallah vardır ama kanda yok. Belki geç döllenme falan olacak
Tekrar baktım ikincide de çok hafif görüyorum.Üçüncüde görüyorum ben de. Kesin sonuç için kan verebilirsiniz.
Aminn, inşallah inşallahAaa bariz pozitif duruyordu bu testler. İnşallah en kısa zamanda nasip etsin rabbim
Yarın olmam lazım ama inşallah olmam da gebelik olurRegl gününe kaç gün varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?