Kızlar merhaba testlerim 2 gündür böyle çıkıyor bugün çatlamanın 12 ya da 13. Günü ( ovülasyon takibi yaptım )
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testlerime bakar mısınız gebelikkk var mı
- Konu Sahibi sevgsssss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ocak 2020
- 97
- 46
- 38
Bence var gidin bir kan verin önerim :)
Kimse yok mu
Bence var gidin bir kan verin önerim :)
Oğlum uyansın vereceğim dua edin bana
- 25 Ocak 2020
- 97
- 46
- 38
İnşallahh hamilesindir ederim canım
Oğlum uyansın vereceğim dua edin bana
- 3 Ocak 2021
- 3.294
- 1.014
- 83
- 35
Var canım hayırlınızdan kan ver belirtilerin nelerdiKızlar merhaba testlerim 2 gündür böyle çıkıyor bugün çatlamanın 12 ya da 13. Günü ( ovülasyon takibi yaptım )
Var canım hayırlınızdan kan ver belirtilerin nelerdi
Hatırlıyor musun konuşmuştuk. Antibiyotik kullanıyordum kan vermiştim onun için 6.82 çıktı şimdi yine vereceğim ama 6.82 çıktığında testte çok belli olmuyordu olmaya başladı
Kiz bunlar resmen pozitifffff kan sonucunu buraya da yaz bizde merak ederiz
Sağolun 2 gün önce kan vermiştim 6.82 çıkmıştı inşallah yüksek çıkar
Ayyy hayirli olsun canim benim cok sevindim saglikli mutlu gecsin insallahSağolun 2 gün önce kan vermiştim 6.82 çıkmıştı inşallah yüksek çıkar
İnşallahhhh kan vereceğim bu günAy apaçık var
- 3 Ocak 2021
- 3.294
- 1.014
- 83
- 35
Hatırlayamadım ama doğrudur canım testle takip edeceğine kan vermen daha iyi olurduHatırlıyor musun konuşmuştuk. Antibiyotik kullanıyordum kan vermiştim onun için 6.82 çıktı şimdi yine vereceğim ama 6.82 çıktığında testte çok belli olmuyordu olmaya başladı
- 25 Mayıs 2024
- 769
- 782
- 18
Var gibi duruyor. Sağ alttaki kaset testin markası ne canım?Kızlar merhaba testlerim 2 gündür böyle çıkıyor bugün çatlamanın 12 ya da 13. Günü ( ovülasyon takibi yaptım )
Labaquick ilk Halide varVar gibi duruyor. Sağ alttaki kaset testin markası ne canım?
Eklentiler
Hatırlayamadım ama doğrudur canım testle takip edeceğine kan vermen daha iyi olurdu
Bugün kan vereceğim
- 25 Mayıs 2024
- 769
- 782
- 18
Hayırlı olsun canım laboquick olmasa çıkartmazdı değerin yükselmiş. 70'lerde çıkabilir hatta en son kaç gün önce vermiştin kanı?Labaquick ilk Halide var
Var var bu marka yalancı çıkarmıyorBugün kan vereceğim
4 gün önce 3.15 2 gün önce 6.82 çoktı canım bugünde vereceğimHayırlı olsun canım laboquick olmasa çıkartmazdı değerin yükselmiş. 70'lerde çıkabilir hatta en son kaç gün önce vermiştin kanı?
- 25 Mayıs 2024
- 769
- 782
- 18
Ay maşallah sağlıkla artsın inşallah bizim için de dua et4 gün önce 3.15 2 gün önce 6.82 çoktı canım bugünde vereceğim