• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi bukaaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umarım olmazsın çünkü aynı diyolar
Yani anlamadım dün resmen modum çok düşüktü ağrılarım da vardı ha oldum olucam diye ama yok akıntı vs de yok bugün regl olmazsam yarın tekrarlıcam hayırlısı sen ne yaptım pil gördün mü?

Yani anlamadım dün resmen modum çok düşüktü ağrılarım da vardı ha oldum olucam diye ama yok akıntı vs de yok bugün regl olmazsam yarın tekrarlıcam hayırlısı sen ne yaptım pil gördün mü?
Görmedim canım ya. Bugün 17. Günümdeyim en üstteki pik gibi ama değil diye düşünüyorum çünkü ilk 10 dakika öyle değildi kaldırıp koymuştum sonra bi baktım böyle olmuş

Eklentiler

• IMG_9019.jpeg
    IMG_9019.jpeg
    163,5 KB · Görüntüleme: 8
Görmedim canım ya. Bugün 17. Günümdeyim en üstteki pik gibi ama değil diye düşünüyorum çünkü ilk 10 dakika öyle değildi kaldırıp koymuştum sonra bi baktım böyle olmuş
Yani anlamadım aynı testi ben kullanmamış olsam belki derim ama ben yumurtalara gördüm belki senin bu ay yumurtlama değildir ne diyeceğimi şaşırdım

Yani anlamadım aynı testi ben kullanmamış olsam belki derim ama ben yumurtalara gördüm belki senin bu ay yumurtlama değildir ne diyeceğimi şaşırdım
Canım bu akşam gördüm pik

Eklentiler

• 5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.jpeg
    5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.jpeg
    24,1 KB · Görüntüleme: 5
Back