- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Bende ilk kez yaptım ama yorumları çok iyiydi şeninde benimde gerek kalmaz inşallahİlk denemem birdahaki aya gerek kalmaz inşallah ama gerek kalırsada daha tecrübeli olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk kez yaptım ama yorumları çok iyiydi şeninde benimde gerek kalmaz inşallahİlk denemem birdahaki aya gerek kalmaz inşallah ama gerek kalırsada daha tecrübeli olurum
Ay inşallah senin ne zaman adet olman gerekiyorBende ilk kez yaptım ama yorumları çok iyiydi şeninde benimde gerek kalmaz inşallah
5 Ocak batmanda ilçeye uzak oturuyorum yoksa gidip almaya niyetliyim sanki belirtiler de varAy inşallah senin ne zaman adet olman gerekiyor
Ay yapsan çıkar aslında çok az kalmış benim daha 15-16 günüm var5 Ocak batmanda ilçeye uzak oturuyorum yoksa gidip almaya niyetliyim sanki belirtiler de var
Göğüslerde şişkinlik ama sertlik yok ağrı fazla kasık ağrıları batar gibi çok su içiyorum belki ondan fazla idrara çıkıyor olabilirim bide bu sabah midem çok fazla bulandı ama genel olarak hep midesi bulanan ve baş dönmesi yaşayan biriyim 2 yıldır negatif görüyorum açıkçası yoruldum artık görmektenAy yapsan çıkar aslında çok az kalmış benim daha 15-16 günüm var
Bide beyaz akıntım da var ama adette de oluyor kafamkarmakarışık bi yanım bekle derken bi yanım koş git al diyor ama hayırlısı benim 2 olucak bu arada senin ilkmiAy yapsan çıkar aslında çok az kalmış benim daha 15-16 günüm var
İnşallah yeni yıl sağlık huzur ve bebiş getirirGöğüslerde şişkinlik ama sertlik yok ağrı fazla kasık ağrıları batar gibi çok su içiyorum belki ondan fazla idrara çıkıyor olabilirim bide bu sabah midem çok fazla bulandı ama genel olarak hep midesi bulanan ve baş dönmesi yaşayan biriyim 2 yıldır negatif görüyorum açıkçası yoruldum artık görmekten
Ben daha 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz. Benimde bugün akıntım çok fazlalaştı o yüzden konu açmak istedim yumurtlamaya yakın olur mu acaba diyeBide beyaz akıntım da var ama adette de oluyor kafamkarmakarışık bi yanım bekle derken bi yanım koş git al diyor ama hayırlısı benim 2 olucak bu arada senin ilkmi
Ay yapsan çıkar aslında çok az kalmış benim daha 15-16 günüm var
Ay inşallah isteyen herkese bu mübarek aylarda yeni bi can hayalleri bile çok güzelİnşallah yeni yıl sağlık huzur ve bebiş getirir
Ben daha 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz. Benimde bugün akıntım çok fazlalaştı o yüzden konu açmak istedim yumurtlamaya yakın olur mu acaba diye
Çok yeni daha tazecik gelinsin kızBen daha 6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz. Benimde bugün akıntım çok fazlalaştı o yüzden konu açmak istedim yumurtlamaya yakın olur mu acaba diye
Benimde bugün beyazdı inşallah yakındır. Hakkımızda hayırlısı sende güzel haberlerini ver banaBende hep kendi kendime akıntım olduğunda yumurtlama diyordum ama öyle olmuyormuş bu testleri yaptıktan sonra ben pik günümde kasıklarım koptu resmen ozaman anladım o fotoğrafını attığım testi yaptığım zaman çok fazla beyaz akıntım oldu
Ben yarın alıcam galiba atarım muhakkak inşallah eğer varsa sanada umut olur aynı test yaBenimde bugün beyazdı inşallah yakındır. Hakkımızda hayırlısı sende güzel haberlerini ver bana
Ama yakın yani bu 3 gün içerisinde pik olurBenimde bugün beyazdı inşallah yakındır. Hakkımızda hayırlısı sende güzel haberlerini ver bana
İnşallah inşallah yarın bekliyorum seniBen yarın alıcam galiba atarım muhakkak inşallah eğer varsa sanada umut olur aynı test ya
Canım naptiiin yaptin mi testAma yakın yani bu 3 gün içerisinde pik olur
2 gün kala yaptım negatif di bugün bat günü olmam lazım beklemedeyimCanım naptiiin yaptin mi test
Hayırlı haberlerle gel inşallah2 gün kala yaptım negatif di bugün bat günü olmam lazım beklemedeyim
Sanmıyorum ama bende bu ay elendim adet belirtileri varHayırlı haberlerle gel inşallah
Umarım olmazsın çünkü aynı diyolarSanmıyorum ama bende bu ay elendim adet belirtileri var