Testlerime bakabilirmisiniz

elif_197

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
495
122
25
Bu benim gecikmenin 2.gün yaptığım test sonrasında hemen kan verdim ama 1.20 çıktı negatif
Mor kapalı olanda dün akşam yaptığım yani gecikmenin 5. Günü
Bu saha tekrar yaptım ama akşam yaptığımdan da silik çıktı ve farklı marka aldım
Kan testi için kaç gün daha bekliyim o kadar kafam karıştı ki🥺

Eklentiler

• IMG_1627.jpeg
    IMG_1627.jpeg
    24,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1571.jpeg
    IMG_1571.jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 65
Erken gebelik testleri yalancı pozitif olabiliyor kii ben mor kapaklılarda hep yalancı gördüm

Bu arada yanlış anlaşılmayayım inşallah hamilesinizdir ve kanda pozitifi görürsünüz

Amin inşallah😊 işte bende yanlış çıkma ihtimaline karşı 4 farklı marka aldım demek istedim 😂
Mor kapaklı olup yalancı pozitif veren marka days doctor marka ve artimed markadır bu awox marka burda herkes över bu markayı hatta bende çok kullandım asla kuruma çizgisi bile çıkarmiyordu siz yeniden kan testi verin bence

Mor kapaklı olup yalancı pozitif veren marka days doctor marka ve artimed markadır bu awox marka burda herkes över bu markayı hatta bende çok kullandım asla kuruma çizgisi bile çıkarmiyordu siz yeniden kan testi verin bence
evet katılıyorum size ayrıca artımed ve days mavimsi kapağı awoxtan çok memnunm

Evet okudum böyle yorumları🥹 zaten çizgide hemen çıktı

Bende artimed ve days doktor yanlış çıkardığını çok duydum ama awox birde freely için iyi yorumları okumuştum

X