- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Çok hafif gördüm ama yaptığınız test markasının biraz yanıltıcı olduğunu duymuştum başka markadan deneyin bide. Ama inşallah hamilesindir :)Adete 5 kala testlerim pozitif mi sizce?
Eki Görüntüle 2289185 Eki Görüntüle 2289186 Eki Görüntüle 2289187
teşekkür ederim.. markası bigkit toplu almıştım internetten... yarın erken gebelik testi yapacağım inşallahÇok hafif gördüm ama yaptığınız test markasının biraz yanıltıcı olduğunu duymuştum başka markadan deneyin bide. Ama inşallah hamilesindir :)
Hmm ben albi marka zannettim görünce o markayla ilgili bi bilgim yok hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin :)teşekkür ederim.. markası bigkit toplu almıştım internetten... yarın erken gebelik testi yapacağım inşallah
inşallah teşekkür ederimHmm ben albi marka zannettim görünce o markayla ilgili bi bilgim yok hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin :)
teşekkür ederim inşallahBen sonuncu da gördüm. 5 gün varmış daha. Bu zamana göre böyle silik çıkması normal. Günden güne koyulaşır
Canım umudunu kirmak istemem ama gecen ay bnde bigkit kullandim gördüğüm seyden emin olmustum ama 7 gün gecikmeden sonra regl oldumteşekkür ederim inşallah
hmm üzüldüm gerçektenCanım umudunu kirmak istemem ama gecen ay bnde bigkit kullandim gördüğüm seyden emin olmustum ama 7 gün gecikmeden sonra regl oldum Eki Görüntüle 2289341
inşallah canım teşekkür ederimSen yinede umudunu kaybetme belki senin boyle olmaz canm
ama siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz bence kan vermediyseniz bunu bilmeniz mümkün değil tabiiCanım umudunu kirmak istemem ama gecen ay bnde bigkit kullandim gördüğüm seyden emin olmustum ama 7 gün gecikmeden sonra regl oldum Eki Görüntüle 2289341
5 . gunumde doktora gittim beta HCG testi yaptirdim 1.20 cikmisti canim ama doktor da herhangi bir sorun yok dedi olsa anlamazmiydiama siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz bence kan vermediyseniz bunu bilmeniz mümkün değil tabii
Bence çok merak ediyorsanız kan verin bi zaten ilk kana geçiyor varsa çıkar kandaVar mı sizce umutlanayım mı... başka marka kaset test aldım onda bişey çıkmadı bu erken gebelik testi bunda böyle çıktı hemen çıktı idrara batırır batırmaz ama bilmiyorumçok silik
Eki Görüntüle 2289611 Eki Görüntüle 2289612 Eki Görüntüle 2289613
Var mı sizce umutlanayım mı... başka marka kaset test aldım onda bişey çıkmadı bu erken gebelik testi bunda böyle çıktı hemen çıktı idrara batırır batırmaz ama bilmiyorumçok silik
Eki Görüntüle 2289611 Eki Görüntüle 2289612 Eki Görüntüle 2289613
teşekkür ederim inşallahBen her iki testtede 2.çizgiyi gördüm canım. Hayırlı olsun inşallah. Biran önce kan ver bence
Yani bence gebelik yokAdete 5 kala testlerim pozitif mi sizce?
Eki Görüntüle 2289185 Eki Görüntüle 2289186 Eki Görüntüle 2289187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?