• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

testlerim koyulaşıyor mu

elisstyles

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
merhaba çarşamba günü sabah test yaptım reglime 2 gün vardı ilk baştaki gibi cıktı her sabah test yapıyorum bugün de regl olmam gerek gün ama koyulaşıp koyulaşmadığından emin değilim. daha önce kimyasal geçirdiğim için hemen kan verip eşimi de heyecanlandırmak istemedim. son yaptığım test bu sabah

Eklentiler

• IMG_8719.jpeg
    IMG_8719.jpeg
    260,8 KB · Görüntüleme: 59
Tebrik ederim canim, Eger gebelik testiyse hamilesiniz.
teşekkür ederim evet gebelik testi ama değerim yükselmiyor gibi geldi kimyasaldan sonra kan vermeye korktum açıkçası koyuluğa göre takip etmeye çalışıyorum

teşekkür ederim evet gebelik testi ama değerim yükselmiyor gibi geldi kimyasaldan sonra kan vermeye korktum açıkçası koyuluğa göre takip etmeye çalışıyorum

Akisina birakmaktan baska care yok. Surekli test ederek stres yapiyorsunuz. Bu da bebegin gelisimi icin iyi degil.
Rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin.

Diğer 2 test bekledikçe koyulasmis bence alttakide beklediğinde daha koyu olacaktir ilerleme var bence kan verin 2gunde bir doktor daha iyi bilir yonlendirir ama hamilesiniz ve sağlıkla ilerler inşallah 🌈

merhaba çarşamba günü sabah test yaptım reglime 2 gün vardı ilk baştaki gibi cıktı her sabah test yapıyorum bugün de regl olmam gerek gün ama koyulaşıp koyulaşmadığından emin değilim. daha önce kimyasal geçirdiğim için hemen kan verip eşimi de heyecanlandırmak istemedim. son yaptığım test bu sabah
En alttaki son yaptığınız mı eğer öyleyse diğerlerine göre çok daha kırmızı hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al Allah bana da nasip etsin inşallah

Back