Testlere bakar mısınız çok kafam karışık

• Konu Sahibi Konu Sahibi nyy19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nyy19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
21
5
1
23
kızlar bat 2 Mart ve üstteki testi 3 martta yaptım alttakini de bugün yani 5 Mart hala silik olmaması gerekirdi değil mi yani şöyle ilkini yaptığımda hem daha geç belirdi hem de içini açıp öyle görebildim (şimdi iyice kurudu diye herhalde belli oluyor) alttaki daha hızlı ve daha belirgin çıktı ilkine göre ama bu kadar gecikmeye yine de anormal gibi geldi ama reglm de çalar saat gibi değil oynuyor yani hatta onu da koyayım kan vermeye korkuyorum artık çok moralim bozuk

Eklentiler

• IMG_3381.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3285.webp
    24 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3382.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 33
Hayırlı olsun var gibi. Siz yarın da tekrar test yapın yine çıkarsa kan verin çıkar mutlaka

Ve iki gecedir aynı saatte ya bel ya kasık ağrısı yaşıyorum ve göğüslerim bat öncesi hiç ağrımadı normalde ağrırlar regl öncesi bu sefer yeni yeni sızlamaya başladı

Hayırlı olsun var gibi. Siz yarın da tekrar test yapın yine çıkarsa kan verin çıkar mutlaka
Amin inşallah çok sağolun yanıt için ben kimyasal ve olmasından korkuyorum hani sitede testlere bakıyorum bir iki gün geçmesine rağmen kıpkırmızı çıkıyor çizgiler anormallik mi var acaba diye sormak istedim

Bence hiç üzülmeyin olumsuz düşünmeyin geç döllenme olabilir birde bence herkesin yapısı aynı olmuyor herşey yolunda olsa dahi çok silik çizgi görenlerde var kan verin 2 günde bir artıyor mu diye baksanız daha iyi olur bence

Bir şey söyleyeyim mi ben 33 değerle daha silik öğrendim. Ve aklımın ucuna getirmedim kiyasalmis boş gebelikmis ne diline ne kalbine hiç getirme beta var mı var inşallah devamı da sağlıkla gelir oruç tutmuyorsan bol su iç. Yarına tekrar test yap çıkarsa kan ver. İnsallah da güzel haberler alirsin

Çok sağolun moral verdiniz herşeyin hayırlısı olsun yarın gideceğim kan vermeye

Çok teşekkürler çok iyi geldiniz bana yarın gidip kan vericem hayırlısı olsun inşallah

Merhaba o testiniz varsa atar mısınız hala regl olmadım benimde 3-4 gün geçti bundan daha silik testlerim

Benim testimdeki silik çizgimi görüyormusunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20250305-175142_Photos.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba o testiniz varsa atar mısınız hala regl olmadım benimde 3-4 gün geçti bundan daha silik testlerim
Benim eski konulardan görebilir misiniz bilemiyorum ama ben fotoğrafı tutmadim maalesef. Birden fazla farklı markalarla deneyin bence ben öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…