• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testler negatif adet gecikmesi var

teacher72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
3
0
1
31
En son 28 ocakta adet oldum 17 şubatta ilişkim oldu ilişkiden bir hafta sonra adet belirtisi sandığım göğsümde şişme hafif kramplarım vardı şüphelenmedim ama bugün adetim gecikti 2 gündür kahverengi akıntı ve peçeteye sildiğimde açık pembe bi akıntı var freely marka erken gebelik ve kaset test yaptım negatif ama belirtileri yaşayıp adet olamamak şüphelendirdi aynı durumu yaşayan var mı

En son 28 ocakta adet oldum 17 şubatta ilişkim oldu ilişkiden bir hafta sonra adet belirtisi sandığım göğsümde şişme hafif kramplarım vardı şüphelenmedim ama bugün adetim gecikti 2 gündür kahverengi akıntı ve peçeteye sildiğimde açık pembe bi akıntı var freely marka erken gebelik ve kaset test yaptım negatif ama belirtileri yaşayıp adet olamamak şüphelendirdi aynı durumu yaşayan var mı
Belki geç döllenme olmuştur ve bahsettiğin lekelenme yerleşme kanamasıdır belkide 3 4 gün sonra tekrar test yap bi

bir kaç gün daha gecikirse tekrar testi tekrarlarım sol kaşığımda zaman zaman batmalar oluyor daha önce belirgin bir hafta boyunca ara ara kasılmalarım hiç olmamıştı adetimden 1 gün önce başlar ertesi gün adetim gelirdi yumurtlama dönemi aslında 14 Şubat gibi görünüyor yine de 17 sinde bir ihtimal olabilir mi

Back