- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
-
Anladim tesekkur ederim peki 45 gun icinde kantesti yaptinizmi yada kadin d doktoruna gozuktunuzmuKimyasal gebelikte kiminde adet günü geliyor kiminde 1hafta sonra geliyor, benim kimyasal gebeliğim cok uzun sürmüştü mesela 45gun ustuneydi galiba adet olmuştum.
Kimyasal olabilir mi bilmiyorum ama tahminin olsaydı eğer ertesi günde çift cizgi çıkmalıydı diye düşünüyorum tabii test bozuk degilse.
Tabii ki sürekli gittim kan değerlerime bakıldı. Sabırla adet olmayı bekledim sonunda oldum.Anladim tesekkur ederim peki 45 gun icinde kantesti yaptinizmi yada kadin d doktoruna gozuktunuzmu
anladim yani beki adede 5 gun kala orendim dediniz sonrasinda nezaman aded oldunuz ve hamile kaldinizBen kimyasal gebelik yaşamadım şuan da 8+4 hamileyim. Adete 5 gün kala öğrendiğim için çok fazla araştırma yaptım mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik vs vs .araştırırken öğrendim . Her zaman istisnalar var ama genel görüş iki gün üst üste yapılan testte koyulaşma görülmesidir
Anladim aslinda sunu orenmek istiyorum 45 gun icindemi kimyasal gebelik oldunu orendiniz hani benim daha 4 gun gecti adedi eger varsada basindami oluyorumTabii ki sürekli gittim kan değerlerime bakıldı. Sabırla adet olmayı bekledim sonunda oldum.
2ay sonra da hamile kaldım cok şükür.
Ben kanama diyince yerlesme kanamasi sandim ondan.Hayır arkadaşım ikisi farklı şeyler.
Implantasyon kanamasi bebegin yerleşmesi ile oluşur.
Kimyasal gebelik kanda gebe gözüküyorsunuz ama rahimde bebek oluşmuyor adet oluyorsunuz ve değerler sıfırlanıyor.
Tamm iste ben aded olmadim 4 gun gecti ve kasiklarimda agrim.var 5 aylik evliyim ve bir cok kez test yaptim azda olsa hic silik cikmadi ilkdefa 4 gun once bole birsey oldu sonra ki gunde yine az ama bu hunde yok oyuzren sordum teslerle alakali olabilirmiHayır arkadaşım ikisi farklı şeyler.
Implantasyon kanamasi bebegin yerleşmesi ile oluşur.
Kimyasal gebelik kanda gebe gözüküyorsunuz ama rahimde bebek oluşmuyor adet oluyorsunuz ve değerler sıfırlanıyor.
Başka öğrenme sansimiz yok ki zaten canım.Anladim aslinda sunu orenmek istiyorum 45 gun icindemi kimyasal gebelik oldunu orendiniz hani benim daha 4 gun gecti adedi eger varsada basindami oluyorum
Anladim beki benim bulgularimda hamile olma sansim yok galibaBaşka öğrenme sansimiz yok ki zaten canım.
Benim tüp bebekti test günü negatifi gördüm doktorum adet olucaksin bekle dedi, kanama gibi birşey oldu adet oldum sandım ve ovulasyon testleri yaptim 1hafta pozitif cikinca işkillendim test yaptim pozitif çıktı. 2gun sonra tekrar kan testinde değerler 2kati olmasi lazimken düşmüştü bekledim 1hafta daha yine olmadım kan testi az bir deger çıkmıştı 3,4 gun sonra adet oldum zaten.
Tatlim bak senin ya testlerin yanlış ya da gec döllenme olma ihtimali var.ama ilk test silikte olsa ciktiysa doğru ise 2.de de çıkması lazımdı ve az daha belirgin olmasi lazimdi.Tamm iste ben aded olmadim 4 gun gecti ve kasiklarimda agrim.var 5 aylik evliyim ve bir cok kez test yaptim azda olsa hic silik cikmadi ilkdefa 4 gun once bole birsey oldu sonra ki gunde yine az ama bu hunde yok oyuzren sordum teslerle alakali olabilirmi
Anladim gec dollenmede bir teste silik ciktiginda diyerlerinde cikma si gerekirmi pekigec dolenmeyi nasil anlicam of cok karisik en iyi yarini bekle.ek tesekur ederim yorumlariniz icinTatlim bak senin ya testlerin yanlış ya da gec döllenme olma ihtimali var.ama ilk test silikte olsa ciktiysa doğru ise 2.de de çıkması lazımdı ve az daha belirgin olmasi lazimdi.
Dogru canim benc3de hamile degilim kasik agrimdan baska birsey yok birde basim agriyor oyuzren bende sanmiyorum bir umut isetw hwrseyin hayirlisi nedim yarin ilk isim o teskurlwrTatlim sen eb iyisi yarın kan testi yaptır rahatla. Çünkü heyecan stresten herseyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun kendini yıpratıyorsun sadece.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım, dilerim hayırlı haber alırsı.Dogru canim benc3de hamile degilim kasik agrimdan baska birsey yok birde basim agriyor oyuzren bende sanmiyorum bir umut isetw hwrseyin hayirlisi nedim yarin ilk isim o teskurlwr
Sanimiyorum ama hyirisi tabi hereyden once belki zamani egildir tesekkur ederim yorumrin icinHakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım, dilerim hayırlı haber alırsı.
Canım kimyasal gebelik yaşamadım o zamanki gebeligim devam ediyor hala .yerleşme kanaması lekelenme vs hiç yaşamadım .A
anladim yani beki adede 5 gun kala orendim dediniz sonrasinda nezaman aded oldunuz ve hamile kaldiniz
Ama bana dedinizya bende ayni seyi yasadim testleirm oleydi diye kimyasal gebelik olabilir demistiniz benmi yanlis haturliyorum acabaCanım kimyasal gebelik yaşamadım o zamanki gebeligim devam ediyor hala .yerleşme kanaması lekelenme vs hiç yaşamadım .
Ben aynı şeyi yaşadım demişsem o heyecanı kastedmisjmdir ya da testte çıkan silik çizgiyi kastedmisjmdir . Ben de hatırlamıyorum :))Ama bana dedinizya bende ayni seyi yasadim testleirm oleydi diye kimyasal gebelik olabilir demistiniz benmi yanlis haturliyorum acaba
Testlerinizi atmistiniz 1ci gunden 5 ci gune kadar 1 ci gununuz ikiside kirmiziydi sonra siliklestiBen aynı şeyi yaşadım demişsem o heyecanı kastedmisjmdir ya da testte çıkan silik çizgiyi kastedmisjmdir . Ben de hatırlamıyorum :))
Evet o kişi benim:)) kimyasal gebelik şüphem vardı o yüzden hem idrar hem kan testi yapiyodum çok erken olduğu için dr larda beklicez diyodu ama malum beklemek zorTestlerinizi atmistiniz 1ci gunden 5 ci gune kadar 1 ci gununuz ikiside kirmiziydi sonra siliklesti
Peki bu testen ne sure sonra hamile kaldini orendin yani suphenin olmadini gercek gebelik oldunuEvet o kişi benim:)) kimyasal gebelik şüphem vardı o yüzden hem idrar hem kan testi yapiyodum çok erken olduğu için dr larda beklicez diyodu ama malum beklemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?