- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
-
Ama ilki silik cikti tabi 4 saat sonra kaymisti bozuk gibi ama ilk 5 dakkada silikti ayrica dortgun oldu gecikeli ve ikinci testimde de silikti ama birazdaha kara gibi ama bu gunkundede cikmadi sizce yokmudur kasiklarimda cok agri oluyir ve sisBelli bir süre geçtiği için birşey diyemiyorum ama benim negatif çıkan testlerim iki gün sonra da negatifti. Pozitif çıkınca zaten hemen gördüm beklemeye gerek kalmadı. Ayrıca 4 gün sonra yaptığınız testte en azından biraz daha koyu çıkmalıydı . Sanki yok gibi
Kimyasal da yaşamış olabilirsiniz ben bata 5 gün kala öğrendim bı yandan idrar bir yandan kan testleri yapmaya devam ettim. İdrar testinin her gün daha koyulasmasi lazım eğer koyulastiktan sonra acilsaydi kimyasal gebelik yaşıyorum diyecektim. Bir kan testi baktırın eğer pozitifse iki gün sonra tekrar kan verin . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallahAma ilki silik cikti tabi 4 saat sonra kaymisti bozuk gibi ama ilk 5 dakkada silikti ayrica dortgun oldu gecikeli ve ikinci testimde de silikti ama birazdaha kara gibi ama bu gunkundede cikmadi sizce yokmudur kasiklarimda cok agri oluyir ve sis
Peki hamile kaldinizmi kaldiysaniz bu testlerden nezamn sonraKimyasal da yaşamış olabilirsiniz ben bata 5 gün kala öğrendim bı yandan idrar bir yandan kan testleri yapmaya devam ettim. İdrar testinin her gün daha koyulasmasi lazım eğer koyulastiktan sonra acilsaydi kimyasal gebelik yaşıyorum diyecektim. Bir kan testi baktırın eğer pozitifse iki gün sonra tekrar kan verin . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah
Amin insallah ama insallah ole bisiy degildir kimyasal gebelik gecirmek icin ne olmasi gerekiyir durup dururken yasanirmi kimyasal gebelik ayrica ilk kan testinde pozidif cikarsa kadin .d doktoru anlamiyirmu ki birdaha tekrar test yapayimPeki hamile kaldinizmi kaldiysaniz bu testlerden nezamn sonra
Bide adedinize kalami bu testler olustu geciktikten sonra mi gecikme yasadinizmiKimyasal da yaşamış olabilirsiniz ben bata 5 gün kala öğrendim bı yandan idrar bir yandan kan testleri yapmaya devam ettim. İdrar testinin her gün daha koyulasmasi lazım eğer koyulastiktan sonra acilsaydi kimyasal gebelik yaşıyorum diyecektim. Bir kan testi baktırın eğer pozitifse iki gün sonra tekrar kan verin . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah
Ilk testim uzun sure sonra sonuc vermedi idrari damlattiktan 5 6 dakka icinde gordum 10 dakkayi gecmediIlk teste var ama uzun zaman sonra çıktıysa hatalı sonuc verir.
2.teste birşey göremedim ben eğer gebelik olsaydi arkadaşın dediği gibi tam net belli olacak şekilde çıkması lazımdı.
Hamileyim şuan bu testler de 5 hafta önce yaptığım testlerPeki hamile kaldinizmi kaldiysaniz bu testlerden nezamn sonra
Yani ozamn nasil kimyasal gebelik oluyorHamileyim şuan bu testler de 5 hafta önce yaptığım testler
Ben adete 5 gün kala öğrendim mide ülseri var bende aşırı hassas gece uyutmamaya başlayınca mide yanması ilaç kullanmaya karar verdim ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve pozitifi görünce çok şaşırdım heycanlandimBide adedinize kalami bu testler olustu geciktikten sonra mi gecikme yasadinizmi
Sunu orenmek istiyorum kac haftalik hamilesjniz ve eger kimyasal yasamissaniz 5 hafta once yaptiniz testen sonra ne kadar sure sonra hamile oldunuz orendiniz onu soruyorum b2lkide bu testi yaptinizda hamile kalmistiniz bazi testler ayni olmadigi icin ve yeni oldugu zaman ve hormanlar hemen cogalmadigi icin yokmus gibi gozuke bilirmis adedi 10 gectikten sonra kan testi yapilmasi oneriliyor ben siz nasil yasadiniz ve benimde kimyasal gebelik gecirebileceginizi dusundunuz bunu merak etti.Ben adete 5 gün kala öğrendim mide ülseri var bende aşırı hassas gece uyutmamaya başlayınca mide yanması ilaç kullanmaya karar verdim ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve pozitifi görünce çok şaşırdım heycanlandim
Canim idrar testleri %100 doğru sonuc vermez her zaman.Ilk testim uzun sure sonra sonuc vermedi idrari damlattiktan 5 6 dakka icinde gordum 10 dakkayi gecmedi
Aynne ole yapicam ama kimyasal febelik diyince biraz merak ettim olabilirmi diye ama kimyasal gebelik oldugu zaman kan gelmesi gerekirmis benim 4 gun oldu gecikeli kasik agrim var ve hala aded olmadim herhangi bir kanda gelmedi bilemiyrum bu hafta orenicem ALLAH in izniyle yinde tesekkur ederimCanim idrar testleri %100 doğru sonuc vermez her zaman.
Ama sizin ilkinde silikte olsa cizgi çıkıp ertesi gün hic çıkmaması da hem garip.
En iyisi kan testi verin net belli olur o zaman.
İmplantasyon kanamasından bahsediyorsunuz galiba.Kan gelmeyedebiliyormuş. Gelmeyen kişiler de olmuş yani. Haber verin bize de sonucu lütfen.Aynne ole yapicam ama kimyasal febelik diyince biraz merak ettim olabilirmi diye ama kimyasal gebelik oldugu zaman kan gelmesi gerekirmis benim 4 gun oldu gecikeli kasik agrim var ve hala aded olmadim herhangi bir kanda gelmedi bilemiyrum bu hafta orenicem ALLAH in izniyle yinde tesekkur ederim
Kimyasal gebelikte kiminde adet günü geliyor kiminde 1hafta sonra geliyor, benim kimyasal gebeliğim cok uzun sürmüştü mesela 45gun ustuneydi galiba adet olmuştum.Aynne ole yapicam ama kimyasal febelik diyince biraz merak ettim olabilirmi diye ama kimyasal gebelik oldugu zaman kan gelmesi gerekirmis benim 4 gun oldu gecikeli kasik agrim var ve hala aded olmadim herhangi bir kanda gelmedi bilemiyrum bu hafta orenicem ALLAH in izniyle yinde tesekkur ederim
İmplantasyon kanamasından bahsediyorsunuz galiba.Kan gelmeyedebiliyormuş. Gelmeyen kişiler de olmuş yani. Haber verin bize de sonucu lütfen.veririm tabi insallah hayjrli haberlerle
Hayır arkadaşım ikisi farklı şeyler.İmplantasyon kanamasından bahsediyorsunuz galiba.Kan gelmeyedebiliyormuş. Gelmeyen kişiler de olmuş yani. Haber verin bize de sonucu lütfen.
Ben kimyasal gebelik yaşamadım şuan da 8+4 hamileyim. Adete 5 gün kala öğrendiğim için çok fazla araştırma yaptım mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik vs vs .araştırırken öğrendim . Her zaman istisnalar var ama genel görüş iki gün üst üste yapılan testte koyulaşma görülmesidirSunu orenmek istiyorum kac haftalik hamilesjniz ve eger kimyasal yasamissaniz 5 hafta once yaptiniz testen sonra ne kadar sure sonra hamile oldunuz orendiniz onu soruyorum b2lkide bu testi yaptinizda hamile kalmistiniz bazi testler ayni olmadigi icin ve yeni oldugu zaman ve hormanlar hemen cogalmadigi icin yokmus gibi gozuke bilirmis adedi 10 gectikten sonra kan testi yapilmasi oneriliyor ben siz nasil yasadiniz ve benimde kimyasal gebelik gecirebileceginizi dusundunuz bunu merak etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?