Testler kafami karistirdi yardim edermisiniz lutfen

Masal230618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
203
54
48
kizlr bu yaptigim ilk test bu gunle birlikte 4 gun oldu gecikeli dunde bir test yaptim onda birsey cikmadi ama bu gun gordum ki bole olmus ve bugun birtane daha yaptim onda birsey cikmadi sizce bu testleri dikatr almalimiykm yardim edermisiniz simden tesekkurler

Belli bir süre geçtiği için birşey diyemiyorum ama benim negatif çıkan testlerim iki gün sonra da negatifti. Pozitif çıkınca zaten hemen gördüm beklemeye gerek kalmadı. Ayrıca 4 gün sonra yaptığınız testte en azından biraz daha koyu çıkmalıydı . Sanki yok gibi

Ama ilki silik cikti tabi 4 saat sonra kaymisti bozuk gibi ama ilk 5 dakkada silikti ayrica dortgun oldu gecikeli ve ikinci testimde de silikti ama birazdaha kara gibi ama bu gunkundede cikmadi sizce yokmudur kasiklarimda cok agri oluyir ve sis

Ama ilki silik cikti tabi 4 saat sonra kaymisti bozuk gibi ama ilk 5 dakkada silikti ayrica dortgun oldu gecikeli ve ikinci testimde de silikti ama birazdaha kara gibi ama bu gunkundede cikmadi sizce yokmudur kasiklarimda cok agri oluyir ve sis
Kimyasal da yaşamış olabilirsiniz ben bata 5 gün kala öğrendim bı yandan idrar bir yandan kan testleri yapmaya devam ettim. İdrar testinin her gün daha koyulasmasi lazım eğer koyulastiktan sonra acilsaydi kimyasal gebelik yaşıyorum diyecektim. Bir kan testi baktırın eğer pozitifse iki gün sonra tekrar kan verin . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.webp
    197,6 KB · Görüntüleme: 46
Ilk teste var ama uzun zaman sonra çıktıysa hatalı sonuc verir.
2.teste birşey göremedim ben eğer gebelik olsaydi arkadaşın dediği gibi tam net belli olacak şekilde çıkması lazımdı.

Peki hamile kaldinizmi kaldiysaniz bu testlerden nezamn sonra

Peki hamile kaldinizmi kaldiysaniz bu testlerden nezamn sonra
Amin insallah ama insallah ole bisiy degildir kimyasal gebelik gecirmek icin ne olmasi gerekiyir durup dururken yasanirmi kimyasal gebelik ayrica ilk kan testinde pozidif cikarsa kadin .d doktoru anlamiyirmu ki birdaha tekrar test yapayim

Bide adedinize kalami bu testler olustu geciktikten sonra mi gecikme yasadinizmi

Ilk teste var ama uzun zaman sonra çıktıysa hatalı sonuc verir.
2.teste birşey göremedim ben eğer gebelik olsaydi arkadaşın dediği gibi tam net belli olacak şekilde çıkması lazımdı.
Ilk testim uzun sure sonra sonuc vermedi idrari damlattiktan 5 6 dakka icinde gordum 10 dakkayi gecmedi

Bide adedinize kalami bu testler olustu geciktikten sonra mi gecikme yasadinizmi
Ben adete 5 gün kala öğrendim mide ülseri var bende aşırı hassas gece uyutmamaya başlayınca mide yanması ilaç kullanmaya karar verdim ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve pozitifi görünce çok şaşırdım heycanlandim

Sunu orenmek istiyorum kac haftalik hamilesjniz ve eger kimyasal yasamissaniz 5 hafta once yaptiniz testen sonra ne kadar sure sonra hamile oldunuz orendiniz onu soruyorum b2lkide bu testi yaptinizda hamile kalmistiniz bazi testler ayni olmadigi icin ve yeni oldugu zaman ve hormanlar hemen cogalmadigi icin yokmus gibi gozuke bilirmis adedi 10 gectikten sonra kan testi yapilmasi oneriliyor ben siz nasil yasadiniz ve benimde kimyasal gebelik gecirebileceginizi dusundunuz bunu merak etti.

Ilk testim uzun sure sonra sonuc vermedi idrari damlattiktan 5 6 dakka icinde gordum 10 dakkayi gecmedi
Canim idrar testleri %100 doğru sonuc vermez her zaman.
Ama sizin ilkinde silikte olsa cizgi çıkıp ertesi gün hic çıkmaması da hem garip.
En iyisi kan testi verin net belli olur o zaman.

Canim idrar testleri %100 doğru sonuc vermez her zaman.
Ama sizin ilkinde silikte olsa cizgi çıkıp ertesi gün hic çıkmaması da hem garip.
En iyisi kan testi verin net belli olur o zaman.
Aynne ole yapicam ama kimyasal febelik diyince biraz merak ettim olabilirmi diye ama kimyasal gebelik oldugu zaman kan gelmesi gerekirmis benim 4 gun oldu gecikeli kasik agrim var ve hala aded olmadim herhangi bir kanda gelmedi bilemiyrum bu hafta orenicem ALLAH in izniyle yinde tesekkur ederim

İmplantasyon kanamasından bahsediyorsunuz galiba.Kan gelmeyedebiliyormuş. Gelmeyen kişiler de olmuş yani. Haber verin bize de sonucu lütfen.

Kimyasal gebelikte kiminde adet günü geliyor kiminde 1hafta sonra geliyor, benim kimyasal gebeliğim cok uzun sürmüştü mesela 45gun ustuneydi galiba adet olmuştum.
Kimyasal olabilir mi bilmiyorum ama tahminin olsaydı eğer ertesi günde çift cizgi çıkmalıydı diye düşünüyorum tabii test bozuk degilse.

İmplantasyon kanamasından bahsediyorsunuz galiba.Kan gelmeyedebiliyormuş. Gelmeyen kişiler de olmuş yani. Haber verin bize de sonucu lütfen.
Hayır arkadaşım ikisi farklı şeyler.
Implantasyon kanamasi bebegin yerleşmesi ile oluşur.
Kimyasal gebelik kanda gebe gözüküyorsunuz ama rahimde bebek oluşmuyor adet oluyorsunuz ve değerler sıfırlanıyor.

Ben kimyasal gebelik yaşamadım şuan da 8+4 hamileyim. Adete 5 gün kala öğrendiğim için çok fazla araştırma yaptım mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik vs vs .araştırırken öğrendim . Her zaman istisnalar var ama genel görüş iki gün üst üste yapılan testte koyulaşma görülmesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…