• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testin biri silik biride negatif çıktı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

waffle3

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
67
26
8
29
Herkese Günaydın,
Kızlar ben sabah bi test yaptım silik çıktı sonra bi tane daha yaptım oda negatif çıktı sizce ne demek bu ? Adet günlerim değişiklik gösteriyor ama 16 sı veya 17si gibi olmam gerek fikrinizi söyleyebilir misiniz teşekkürler şimdiden
Silik cıkanı ekledim fotografını

Eklentiler

• 4E7FC263-4746-4EB0-A028-C6C3506C6249.webp
    4E7FC263-4746-4EB0-A028-C6C3506C6249.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 77
Eğer sıvı alımı olduysa ikinci testte idrarınız seyreldiği için negatif göstermiş olabilir yarın tekrarlayın testiniz varsa bence hamilesiniz:halay:

Herkese Günaydın,
Kızlar ben sabah bi test yaptım silik çıktı sonra bi tane daha yaptım oda negatif çıktı sizce ne demek bu ? Adet günlerim değişiklik gösteriyor ama 16 sı veya 17si gibi olmam gerek fikrinizi söyleyebilir misiniz teşekkürler şimdiden
Silik cıkanı ekledim fotografını
silik de olsa çift çizgi görünüyor yani hamile olma ihtimaliniz çok yüksek Emin olmak istiyorsanız kan testi yaptırın

sıvı alımı olmadı, afedersiniz ama idrar renginde baya açıklık oldu ıkıncıde su rengine yakındı yani ondanda olabilir mi bilmiyorum :)
Evet canım olabilir kan testiyle kesin öğrenebilirsin arkadaşın dediği gibi. Yada sabret daha net çizgi görünce ver :KK68:

Adetinin geçmesini bekle adet gününde yaptır veya varsa olur zaten

adetime daha 4 gün var geçmedi henüz
Adetiniz geçene kadar bekleyin. Folik asit içmeye devam edin. Nasılsa 6 hafta olana kadar yok kesesi yok kalp atışı diyerek gel git yaptırıyorlar. Adet geçince bi doktora gidip bu beta hcg nin 2 ye katlanmasına baktirirsin😊

Adetiniz geçene kadar bekleyin. Folik asit içmeye devam edin. Nasılsa 6 hafta olana kadar yok kesesi yok kalp atışı diyerek gel git yaptırıyorlar. Adet geçince bi doktora gidip bu beta hcg nin 2 ye katlanmasına baktirirsin😊
folik asit kullanıyorum 1 aydır Hoppa en mantıklısı dediğiniz gibi yapmak inşallah güzel şeyler olur :)

sıvı alımı olmadı, afedersiniz ama idrar renginde baya açıklık oldu ıkıncıde su rengine yakındı yani ondanda olabilir mi bilmiyorum :)
İlk idrar hep koyu olur hcg daha yoğun olur var bence de yeni olduğu için test tam algılanıyor 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yap daha belirginleşir varsa

Back
X