- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet testinizi tekrar edin 3 damla idrar koyun fazla gelmişTeşekkür ederim cevap için korunuyorduk aslında beklemiyordum ama adetim hiç gecikmez hala da gelecek gibi değil. Bi daha yapayım o halde .
Ya aslında 3 damla damlattım hatta bakın bekledikten sonra bu hale geldi test.Evet testinizi tekrar edin 3 damla idrar koyun fazla gelmiş
10dk içinde çıkan sonuç geçerlidir canımm bu sonradan mı çıktıYa aslında 3 damla damlattım hatta bakın bekledikten sonra bu hale geldi test.
Evet canım Zaten ihtimal vermiyordum fakat hiç gecikmeyen reglim ilk defa bu kadar gecikti şüphelendiğim konu o. Bi kaç gün daha bekleyeyim en iyisi10dk içinde çıkan sonuç geçerlidir canımm bu sonradan mı çıktı
Öyle yapayım bana da bozuk gibi geldiTest bozuk gibi. Yeniden yapın. Ve sabah idrarinizla
Aynen öyle bekle ve tekrar et canım hayırlısı olsunEvet canım Zaten ihtimal vermiyordum fakat hiç gecikmeyen reglim ilk defa bu kadar gecikti şüphelendiğim konu o. Bi kaç gün daha bekleyeyim en iyisi
Merhaba gebe misiniz ?Öyle yapayım bana da bozuk gibi geldi
Hayır canımMerhaba gebe misiniz ?