- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Adetine var mı daha canım bazen geç döllenme olabilir diyorlar daHamile değilmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetine var mı daha canım bazen geç döllenme olabilir diyorlar daHamile değilmişim
Hcg değerim 1.20 çıktı adetime de henüz 7 gün var 1.2 haftalık gebeliklerde değer 1.20 çıkabiliyormuş olabilir miAdetine var mı daha canım bazen geç döllenme olabilir diyorlar
En erken kanda cikar yani gebelik olsaydi idrar testine göre kanda da kesin cikardi ama tabi ki en sagliklisi reglin gecince testleri tekrar etmenHcg değerim 1.20 çıktı adetime de henüz 7 gün var 1.2 haftalık gebeliklerde değer 1.20 çıkabiliyormuş olabilir mi
Olabilir tabiki canım benim çok yeni çünkü genelde 1 altı gebelik yok oluyor ay var galiba yaaaHcg değerim 1.20 çıktı adetime de henüz 7 gün var 1.2 haftalık gebeliklerde değer 1.20 çıkabiliyormuş olabilir mi
İnşallah çünkü belirtlerim var testim silik çıktı yetmed doktora gittim değilsin dedi ama hala içimde bi umut var, adet günümü bekleyeceğimOlabilir tabiki canım benim çok yeni çünkü genelde 1 altı gebelik yok oluyor ay var galiba yaaa
Teşekkür ederim inşallahEn erken kanda cikar yani gebelik olsaydi idrar testine göre kanda da kesin cikardi ama tabi ki en sagliklisi reglin gecince testleri tekrar etmen
Tekrardan test yap istersen koyulaşırsa da varmış öyle diyorlardıİnşallah çünkü belirtlerim var testim silik çıktı yetmed doktora gittim değilsin dedi ama hala içimde bi umut var, adet günümü bekleyeceğim
Öylemi bende adet günümü bekleyim demiştm yapmalı mıyımTekrardan test yap istersen koyulaşırsa da varmış öyle diyorlardı
Tabiki adetten önce silik çıkan adete yakın koyulaşmaya başlar adet günü yada gecikince falan koyulaşır iyice canımÖylemi bende adet günümü bekleyim demiştm yapmalı mıyım
Teşekkür ederim canım benim deneyeceğimTabiki adetten önce silik çıkan adete yakın koyulaşmaya başlar adet günü yada gecikince falan koyulaşır iyice canım
Yaptım ikinci testimi de negatifTabiki adetten önce silik çıkan adete yakın koyulaşmaya başlar adet günü yada gecikince falan koyulaşır iyice canım
Bende adet oldum o kadar kötüyüm kiYaptım ikinci testimi de negatif
Bende adet oldum o kadar kötüyüm ki
Hamilelik var gibi ama sağlıklı mı bilinmez idrar testini tekrarlayın bakalımArkadaşlar merhaba ben bugün tekrar kan verdim hcg bu sefer 5 çıktı yükselmiş ayın 27 sinde 1.2 çıkmıştı adetime 2 gün var hamile miyim sizce
İdrar testini yaptım negatif çıktı şimdi arkasına adet oldumHamilelik var gibi ama sağlıklı mı bilinmez idrar testini tekrarlayın bakalım
Kimyasal gebelik gecirmissiniz, ya da su an yerlesme kanamasi yasiyorsunuz.İdrar testini yaptım negatif çıktı şimdi arkasına adet oldum
Sonuç nedir8.50 de verdim ama hala yok kontrol ediyorum çok teşekkür ederim dualarını bekliyorum
27 Eylül’de 1.20 çıkmıştı 4 ekimde 5 çıktı ama adet oldum dünSonuç nedir