Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net var gibi görünüyor. Kan sonucunuz kaç çıktıArkadaşlar merhaba adetime 10 gün var erken gebelik testim ekteki gibi sonuçlandı bugün kan verdim sizlerin yorumlarını bekliyorum
Henüz sonuçlanmadıNet var gibi görünüyor. Kan sonucunuz kaç çıktı
Sonuçlarinizi bizimle de paylaşınHenüz sonuçlanmadı
Kanınız çıkmadı mı hala ? Var gibi duruyorArkadaşlar lütfen değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Sağlık ocağına verdim canım ertesi gün çıkıyor yarın öğlene çıkacak ama meraktan da duramıyorumKanınız çıkmadı mı hala ? Var gibi duruyor
Erken gebelik testleri yaniltici olabiliyor.umarim kanda cikar gebelikSağlık ocağına verdim canım ertesi gün çıkıyor yarın öğlene çıkacak ama meraktan da duramıyorum
UmarımmmErken gebelik testleri yaniltici olabiliyor.umarim kanda cikar gebelik
E nabızda görünür aslında sonucunuzSağlık ocağına verdim canım ertesi gün çıkıyor yarın öğlene çıkacak ama meraktan da duramıyorum
Evet ama sanırım yarın düşüyor sistemeE nabızda görünür aslında sonucunuz
İnşallah Dualarınızı bekliyorumVar gibi ama bu testler yaniltici olabiliyor,insallah vardir.
Ben sabah erken yaptırmıştım gece baktım düşmüştü sisteme canım belki sen geç gittiysenEvet ama sanırım yarın düşüyor sisteme
8.50 de verdim ama hala yok kontrol ediyorum çok teşekkür ederim dualarını bekliyorumBen sabah erken yaptırmıştım gece baktım düşmüştü sisteme canım belki sen geç gittiysen
İnşallah canım inşallah sende bana dua et nolur bende hamile kalabiliyim çok istiyorum8.50 de verdim ama hala yok kontrol ediyorum çok teşekkür ederim dualarını bekliyorum
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın tez vakitte güzel haberi almak nasip olsun inşallah canım benimİnşallah canım inşallah sende bana dua et nolur bende hamile kalabiliyim çok istiyorum
Amiiiiiiin canımRabbim kimsenin kucağını boş koymasın tez vakitte güzel haberi almak nasip olsun inşallah canım benim
Canım noldu testinRabbim kimsenin kucağını boş koymasın tez vakitte güzel haberi almak nasip olsun inşallah canım benim
Hamile değilmişimCanım noldu testin