Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkTestimin durumu nasil anlayan bakabilirmi
sirasiyla 14-15-16.günlerin sonucu ovulasyon testim.ptsii doktor 20mm iki yumurta oluşmuş dedi fakat ptsi salı iliski olmadı çarşamba oldu sırt ustu 15dk kadar durdum sonra döndüm yattım sabah dus aldım.tek ilişkiyle şansım varmdir bide durum nedir catlamismi catlamamismi
Eki Görüntüle 2296916
sirasiyla 14-15-16.günlerin sonucu ovulasyon testim.ptsii doktor 20mm iki yumurta oluşmuş dedi fakat ptsi salı iliski olmadı çarşamba oldu sırt ustu 15dk kadar durdum sonra döndüm yattım sabah dus aldım.tek ilişkiyle şansım varmdir bide durum nedir catlamismi catlamamismi
Eki Görüntüle 2296916
Bunlr ovulasyon testi. Başında LH yazan kadının yumurtlama dönemine göre ikinci çizgiyi koyu çıkartır. Başında HCG yazanda ise ikinci çizgi çıkarsa hamilesin demektir.