Gebeliğe Hazırlık Testimin durumu nasil anlayan bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
1565261759417.jpg
sirasiyla 14-15-16.günlerin sonucu ovulasyon testim.ptsii doktor 20mm iki yumurta oluşmuş dedi fakat ptsi salı iliski olmadı çarşamba oldu sırt ustu 15dk kadar durdum sonra döndüm yattım sabah dus aldım.tek ilişkiyle şansım varmdir bide durum nedir catlamismi catlamamismi

Eki Görüntüle 2296916 sirasiyla 14-15-16.günlerin sonucu ovulasyon testim.ptsii doktor 20mm iki yumurta oluşmuş dedi fakat ptsi salı iliski olmadı çarşamba oldu sırt ustu 15dk kadar durdum sonra döndüm yattım sabah dus aldım.tek ilişkiyle şansım varmdir bide durum nedir catlamismi catlamamismi
Daha devam ediyo bence her gün ilişki yapın özellikle sabah vücut dinlensin öyle full değerlendirin yani

Ee cift cizgi iste bu hamilelik degil mi ben mi yanlis biliyorum

Eki Görüntüle 2296916 sirasiyla 14-15-16.günlerin sonucu ovulasyon testim.ptsii doktor 20mm iki yumurta oluşmuş dedi fakat ptsi salı iliski olmadı çarşamba oldu sırt ustu 15dk kadar durdum sonra döndüm yattım sabah dus aldım.tek ilişkiyle şansım varmdir bide durum nedir catlamismi catlamamismi
Hamilesin bence . Gayet net belli

Ee cift cizgi iste bu hamilelik degil mi ben mi yanlis biliyorum
Bunlr ovulasyon testi. Başında LH yazan kadının yumurtlama dönemine göre ikinci çizgiyi koyu çıkartır. Başında HCG yazanda ise ikinci çizgi çıkarsa hamilesin demektir.

Tamam simdi farkettim bilgilendirme icin tesekkurler boyle bi testin varliginu bile bilmiyodum

Back