Merhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım ilk 2 dakikasında çıktı 2. Silik çizgi testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testimi yorumlarmısınız ACİLL!
- Konu Sahibi Cers
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe ile test test sonucu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2020
- 19
- 4
- 1
- 29
Surelab marka trendyoldan çoklu almıştımhangi marka test ve fiyatı nedir, silik çizgi görünüyor bu arada
Kararsız kaldım bugün özelde kan versem mi bilemiyorum adetimde çarşamba günü olması gerek şaşırdım dondum kaldımVar bence hayırlı olsun kan ver yada adetini bekle
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Kan versen cikar benceKararsız kaldım bugün özelde kan versem mi bilemiyorum adetimde çarşamba günü olması gerek şaşırdım dondum kaldım
- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
İlk 2 dakika da çıktıysa kesin pozitif hadi bakalım hayırlı olsun BekliyormuydunuzMerhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım ilk 2 dakikasında çıktı 2. Silik çizgi testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin
Teşekkür ederim sağolunVar gibi tebrikler
Aslında deniyorduk ama öyle gün aşırı ilişki olmadı hatta bu ay hiç beklemiyordum çünkü yumurtlama döneminde sadece 1 kez değerlendirme oldu perşembe günü yaptım öylesine çıkmadı bende beklemiyordum zaten ama dün gece aklıma girdi sabah yapıyım dedim şoktayım yani elim ayağım düğümlendiİlk 2 dakika da çıktıysa kesin pozitif hadi bakalım hayırlı olsun Bekliyormuydunuz
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Kesinlewince haber verirsiniz boyle haberler duymak iyi geliyorTeşekkür ederim sağolun
Teşekkürler sağoluntebrikler hamilesiniz
Tabiki burda yazarım ama korkuyorum kimyasal gebelik olur diyeKesinlewince haber verirsiniz boyle haberler duymak iyi geliyor
- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
Rabbim ol diyince oluyor demek ki :) çok sevindim sizin adınıza inşallah kanla da kesin sonuç alırsınız belirtileriniz olmuşmuydu hiçAslında deniyorduk ama öyle gün aşırı ilişki olmadı hatta bu ay hiç beklemiyordum çünkü yumurtlama döneminde sadece 1 kez değerlendirme oldu perşembe günü yaptım öylesine çıkmadı bende beklemiyordum zaten ama dün gece aklıma girdi sabah yapıyım dedim şoktayım yani elim ayağım düğümlendi
Siz hemen kan testi yaptınız mıBenimde bi yaptığımda çıkmamıştı ama sonra adet günüm gecince çıkmıştı
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Adetten once idrar testinde ciktiysa degerler yuksek o zamanda kimyasal olmaz diye düşünüyorumTabiki burda yazarım ama korkuyorum kimyasal gebelik olur diye
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Evet. Testi ctesi yaptim kani p.tesi verdimSiz hemen kan testi yaptınız mı
- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
Bence olumsuz hiç birşey düşünmeyin pozitif olun stres yapmayınTabiki burda yazarım ama korkuyorum kimyasal gebelik olur diye