• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testimi yorumlarmısınız ACİLL!

Cers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
46
35
3
26
Merhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım ilk 2 dakikasında çıktı 2. Silik çizgi testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin

Eklentiler

• BAEBA04E-7DC7-42B3-A65D-0570D9AAD20F.jpeg
    BAEBA04E-7DC7-42B3-A65D-0570D9AAD20F.jpeg
    142,2 KB · Görüntüleme: 178
  • 84C6242F-74C3-402C-BDB7-4C2D19DFF5FF.jpeg
    84C6242F-74C3-402C-BDB7-4C2D19DFF5FF.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 176
Var gibi tebrikler

Merhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım ilk 2 dakikasında çıktı 2. Silik çizgi testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin
İlk 2 dakika da çıktıysa kesin pozitif :halay::emir_bebek:hadi bakalım hayırlı olsun Bekliyormuydunuz

İlk 2 dakika da çıktıysa kesin pozitif :halay::emir_bebek:hadi bakalım hayırlı olsun Bekliyormuydunuz
Aslında deniyorduk ama öyle gün aşırı ilişki olmadı hatta bu ay hiç beklemiyordum çünkü yumurtlama döneminde sadece 1 kez değerlendirme oldu perşembe günü yaptım öylesine çıkmadı bende beklemiyordum zaten ama dün gece aklıma girdi sabah yapıyım dedim şoktayım yani elim ayağım düğümlendi

Benimde bi yaptığımda çıkmamıştı ama sonra adet günüm gecince çıkmıştı

Aslında deniyorduk ama öyle gün aşırı ilişki olmadı hatta bu ay hiç beklemiyordum çünkü yumurtlama döneminde sadece 1 kez değerlendirme oldu perşembe günü yaptım öylesine çıkmadı bende beklemiyordum zaten ama dün gece aklıma girdi sabah yapıyım dedim şoktayım yani elim ayağım düğümlendi
Rabbim ol diyince oluyor demek ki :) çok sevindim sizin adınıza inşallah kanla da kesin sonuç alırsınız 😊 belirtileriniz olmuşmuydu hiç

Back