Benim hicbi belirtim yok sadece göğüs hassasiyetim var birazda akinti insallah hepimiz mutlu haberler aliriz sizin belirtileriniz var mi?Bende bata 3 gün kala yaptm böyle gördm gelen giden yok henüz. Umarım hayırla sonuçlanır belirtileriniz neler
İnsallah hayirli haberler aliriz ya kendimi kandirmakta istemiyorum ama cizgi direkt cikti bu testte yaniltmiyo diye biliyorum hayirlisi artikBenim,kasıkta batma ağrı sol kalcamda agrı var ve ıkı gündür baş dönmesi
Teşekkur ederimNegatif görünüyor
T nin altinda kıl gibi cizgi var ama erken gebelik yapmak istemiyorum cogu yalanci pozitif veriyor inanin 2 defa bu yuzden kan verdim 1.20 cikti aglamamak icin kendimi zor tuttum zaten bugunde bitti 3 gun kaldi bekleyecegim bakalimBen hiç çizgi göremiyorum ya bence erken gebelik yapın birkaç farklı markadan daha emin olursunuz kaset testler çok geç gösteriyormuş adet gecikmesinde yani diye biliyorum
Ne demek inşallah kucapınız bebişle dolar biran önceT nin altinda kıl gibi cizgi var ama erken gebelik yapmak istemiyorum cogu yalanci pozitif veriyor inanin 2 defa bu yuzden kan verdim 1.20 cikti aglamamak icin kendimi zor tuttum zaten bugunde bitti 3 gun kaldi bekleyecegim bakalimzaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim
Amin isteyen herkese nasip olsun insallah tesekkur ederimNe demek inşallah kucapınız bebişle dolar biran önce