- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet düşük ama hamile kalmana engel olmaz. Erken menopoza neden olurSürekli birşeyler çıkıyor sanırım çok kotu
Gerçekten mi canım belki beni hatırlarsın bana çok bilgi verdin .eşim de varikosal vardı ameliyat oldu benim iyi bir doktor bulamamam yüzünden 15 ayim gitti .şimdi gerekli tüm testler yapıldı tüp bebek bölümüne gittim .Yumurta rezervimin azaldığını söylemişti. Sonucum yeni cıktı şimdi saracoglunu dinleyince tüp bebeğe bike başlamayın diyor.Sence çözümü var mi canimEvet düşük ama hamile kalmana engel olmaz. Erken menopoza neden olur
Tüp bebeğe başlamayın mı? Ne saçmalıyor yaa. Rezerv yok değil ki az sadece. Tüp bebek için 1 yumurta 1 sperm yeter. Bana kalırsa önce aşılama deneyin hatta. Yumurtlama olan bi aya denk getiriyor zaten doktor. İyi bir doktor bulun yeter.Gerçekten mi canım belki beni hatırlarsın bana çok bilgi verdin .eşim de varikosal vardı ameliyat oldu benim iyi bir doktor bulamamam yüzünden 15 ayim gitti .şimdi gerekli tüm testler yapıldı tüp bebek bölümüne gittim .Yumurta rezervimin azaldığını söylemişti. Sonucum yeni cıktı şimdi saracoglunu dinleyince tüp bebeğe bike başlamayın diyor.Sence çözümü var mi canim
FSH kaçtı canım?Ya kızlar kimsede amh düşüklüğü olmadı mi.Tup bebek aşılama veya doğal yolla hamile kalan olmadı mi
Tsh 2.05FSH kaçtı canım?
TSH değil FSH olacak canım. FSH soruyorum.cunku FSH yüksek olanlarda amh düşük oluyor genelde.Tsh 2.05
Serbest t3 2.48
Serbest t4 0.9 çanim
Benimde pek ümidim yokBenim de 0.36. Tup bebek tutmadı. Rezerv az demek menapoz demek degilmis. Yumurta kalitesini de gösteriyormuş. Sayı ve kalite olarak azalmış demekmiş. Benim fsh da yüksek.
Fsh da 6.93 canımTSH değil FSH olacak canım. FSH soruyorum.cunku FSH yüksek olanlarda amh düşük oluyor genelde.
Inşallah canım Aglamadigim gün kalmadiRezervin azmış ama bu hic cocugun olmayacak degil zateb tup bebek yapan insanlarin cogunda ya rezerv az ya sperm az cogu insan da tup bebekle cocuklarini kucagina aliyor bosver takma
İyiymiş aslında FSH. Benim de 6.5 fsh. amh istemedi doktor FSH iyi diye. Ben de baktirayim amh ye.Fsh da 6.93 canım
Benimde kimse istememişti canım aylarca yumurta takibine gittim doktor bana yumurta sayın az şu amh bi bakalım demedi.Bakincada altından neler cıktı işte muhakkak baktir canımİyiymiş aslında FSH. Benim de 6.5 fsh. amh istemedi doktor FSH iyi diye. Ben de baktirayim amh ye.
Merhaba;Sürekli birşeyler çıkıyor sanırım çok kotu