• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testimi yorumlar mısınız kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Sürekli birşeyler çıkıyor sanırım çok kotu

Eklentiler

• 20181012_082815.jpg
    20181012_082815.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 454
Evet düşük ama hamile kalmana engel olmaz. Erken menopoza neden olur
Gerçekten mi canım belki beni hatırlarsın bana çok bilgi verdin .eşim de varikosal vardı ameliyat oldu benim iyi bir doktor bulamamam yüzünden 15 ayim gitti .şimdi gerekli tüm testler yapıldı tüp bebek bölümüne gittim .Yumurta rezervimin azaldığını söylemişti. Sonucum yeni cıktı şimdi saracoglunu dinleyince tüp bebeğe bike başlamayın diyor.Sence çözümü var mi canim

Ya kızlar kimsede amh düşüklüğü olmadı mi.Tup bebek aşılama veya doğal yolla hamile kalan olmadı mi

Gerçekten mi canım belki beni hatırlarsın bana çok bilgi verdin .eşim de varikosal vardı ameliyat oldu benim iyi bir doktor bulamamam yüzünden 15 ayim gitti .şimdi gerekli tüm testler yapıldı tüp bebek bölümüne gittim .Yumurta rezervimin azaldığını söylemişti. Sonucum yeni cıktı şimdi saracoglunu dinleyince tüp bebeğe bike başlamayın diyor.Sence çözümü var mi canim
Tüp bebeğe başlamayın mı? Ne saçmalıyor yaa. Rezerv yok değil ki az sadece. Tüp bebek için 1 yumurta 1 sperm yeter. Bana kalırsa önce aşılama deneyin hatta. Yumurtlama olan bi aya denk getiriyor zaten doktor. İyi bir doktor bulun yeter.

Benim de 0.36. Tup bebek tutmadı. Rezerv az demek menapoz demek degilmis. Yumurta kalitesini de gösteriyormuş. Sayı ve kalite olarak azalmış demekmiş. Benim fsh da yüksek.

Rezervin azmış ama bu hic cocugun olmayacak degil zateb tup bebek yapan insanlarin cogunda ya rezerv az ya sperm az cogu insan da tup bebekle cocuklarini kucagina aliyor bosver takma

İyiymiş aslında FSH. Benim de 6.5 fsh. amh istemedi doktor FSH iyi diye. Ben de baktirayim amh ye.
Benimde kimse istememişti canım aylarca yumurta takibine gittim doktor bana yumurta sayın az şu amh bi bakalım demedi.Bakincada altından neler cıktı işte muhakkak baktir canım

Sürekli birşeyler çıkıyor sanırım çok kotu
Merhaba;
Benimde amh düşük ama çok düşük yaşım şu anda 35 tespit edildiğinde ise 31 yaşında idim bir çocuğum var bir yaşına geldiğinde tekrar adet görmeye başladım ve düzensiz olduğu için doktora gittiğimde beni oyaladı bebek emziriyorsun falan filan normal diye 1 yıl sonra üniversite hastanesine başvurdum incelemelerde amh ye baklınca ortaya çıktı 1,00 ın altı oluca doğal yolla hamile kalma olasılığı azmış ama aşılama ve tüp bebek için evli esen hemen başvurun zaman kaybetmeden hunharca tükeniyor çünkü yumurtalar amh gittikçe düğüyor hızla benim şu anda AMH 0,07 :( bana prof hamile kalamazsın tekrar tüp bebekte de şansın yok dedi anca kıbrıs ta yumurta doner transferi ile şansın var dedi o yüzden zaman kaybetme evli değil isen de yumurtalarını dondur üniversite hastanelerinde daha uygun fiyatları işallah bir evladın olur benim bir tane olduğu halde öğrendiğimde günlerim ağlamakla geçti

Back