• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testıme bı bakarmısınız

Cicibebek13579

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
286
Merhabalar sıze bırsey sorucam darılıp gucenmem dırek soyleyebılırsınız yanı sızce bu testde ıkıncı cızgıyı ben gormek ıstedıgım ıcınmı goruyorum yoksa sızde goruyormusunuz ?☺️
(Adetım 3 gun gecdık gecen ayın 17sı bırlıktelık oldu gec dollenme vs olabılırmı )

Eklentiler

• IMG_9535.jpeg
    IMG_9535.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_9536.jpeg
    IMG_9536.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 85
İkinci bir çizgi var zaten ama kuruma çizgisi de olabilir kaç dk içinde çıktı ? 10 dakikadan sonra çıktıysa kuruma çizgisidir

İkinci bir çizgi var zaten ama kuruma çizgisi de olabilir kaç dk içinde çıktı ? 10 dakikadan sonra çıktıysa kuruma çizgisidir
Islakken hemen gordum dıyemem muhtemelen kuruma cızgısı cunku tam kurumamısdı ama 10 dakıkayıda gecmısdı ben kızımın testınıde yarım saat sonra gordum cızgıyı yapdıgımızda yok dıyıp kaldırmısdım tekrar bakdıgımda gordum ne bılım bılemedım

Islakken hemen gordum dıyemem muhtemelen kuruma cızgısı cunku tam kurumamısdı ama 10 dakıkayıda gecmısdı ben kızımın testınıde yarım saat sonra gordum cızgıyı yapdıgımızda yok dıyıp kaldırmısdım tekrar bakdıgımda gordum ne bılım bılemedım
Ya kuruma çizgisiys2 su damlatınca geçiyor diyorlar, ben hiç denemedim bi dene öyle bakalım ya da başka testin varsa tekrardan bi test yap

Ya kuruma çizgisiys2 su damlatınca geçiyor diyorlar, ben hiç denemedim bi dene öyle bakalım ya da başka testin varsa tekrardan bi test yap
Su damlatınca boyle oldu yok galıba olsun vardır bundada bı hayır tesekkur ederım

Eklentiler

• IMG_9556.jpeg
    IMG_9556.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 63
merhaba gecelik var kuruma cizgisi hemen çıkmaz hayrılı olsun
Bugun test verdım sonuc 2.0 cıksı doktor 1 hafta bekleyelım gec dollenme olabılır dedı dua edın degerım yukselsın cunku 32 yasındayım bu yasıma kadar 1 gun harıcı kesınlıkle gecıkme olmadı 25-26. Gun adet oldum hep umutluyum benımle gıbı hıssedıyorum ınsallah oyledır

Benım tam suanda pespembe akıntım geldı devamı yok acaba ancamı yerlesıyor kan testım 2.0 negatıf cıkmısdı sabah bugunden sonra artma ıhtımalı varmı sızce

Back