Üzülme canım benım sağ yumurtalığımda pko var Rabbim dilerse oluyor bende kac aydr denıorum sürekli. Folik asit kullandım birde soğan kürü yaptım iki ay önce sonrasında gebe kaldım. Vucudu Bi ısınıp Bı soğıyprdu asırı su içmeye basladın birde kasıklarda nadir ama kesın batma lar yasadımAminnn insAllah ya valla benimde 5 gun gecti sonra adet oldum ☹çok zor bi an önce olsun istiyorum rica etsem ilk belirtilerini bizimle paylaşırmışısin
Anladim Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah nisan ayinin sonunda hayirli.haber aliriz bat 30 şimdi adetliyim bakalim bu ay ne olckÜzülme canım benım sağ yumurtalığımda pko var Rabbim dilerse oluyor bende kac aydr denıorum sürekli. Folik asit kullandım birde soğan kürü yaptım iki ay önce sonrasında gebe kaldım. Vucudu Bi ısınıp Bı soğıyprdu asırı su içmeye basladın birde kasıklarda nadir ama kesın batma lar yasadım
Amin inşaallah canım. Dilerim sende bu ay gebe kalırsın benide haberdar etAnladim Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah nisan ayinin sonunda hayirli.haber aliriz bat 30 şimdi adetliyim bakalim bu ay ne olck
Ederim cnm insAllah kalirim yaAmin inşaallah canım. Dilerim sende bu ay gebe kalırsın benide haberdar et
AminnnnnEderim cnm insAllah kalirim ya
Cok mutlu.oldum senin adınaVarmış cok şükür Rabbime ❣
Cokk mu yeniymiş canım. Tsk ederim bende öle Allaha binlerce kez şükürler olsunCok mutlu.oldum senin adınabende baktirdim ultrasonla bakti alttan kese gözükmüyor dedi beta 269 cikti ama daha bisiy diyemem dedi biraz moralim bozuldu
Pek bsy demediki anlamadm.bisiy yano folik yazdi daha erkn bsy diyemm bi dha alttan abkmm icin 2. Gunde bi kan ver 2 kati yukselsin vs dedi bilmiyorum yaaa var ama daha erkn oldugu icin korkuyorum aslinda tutunur ins .Cokk mu yeniymiş canım. Tsk ederim bende öle Allaha binlerce kez şükürler olsun
Bende adetten once yapmistim bundan daha silik cikmisti ertesi gun beta 94 tu umarim hamilesindir sendeEki Görüntüle 2253812 adet zamanima 3 4 gun var demin dayanamadim aldim ve sonuc bu sizce gebelik var mi ???
Hayırlısıyla tutunur inşallahhhh düşük tehlike yoktur umarım canımPek bsy demediki anlamadm.bisiy yano folik yazdi daha erkn bsy diyemm bi dha alttan abkmm icin 2. Gunde bi kan ver 2 kati yukselsin vs dedi bilmiyorum yaaa var ama daha erkn oldugu icin korkuyorum aslinda tutunur ins .
ilkini 2 gün gecikince yaptım canım. Diğerini 4 gün daga geçtikten sonra yaptim. Rabbim hayırla versin insaAllahAdetinizden kac gun once yaptınız valla bende cok denedim silik cikti ama hamis degildim
Var varEki Görüntüle 2253812 adet zamanima 3 4 gun var demin dayanamadim aldim ve sonuc bu sizce gebelik var mi ???
Rabbim Anneli babali büyütsün hayırlısı bakalim banada artik ne olacak bilmiyorum bu ayda olmassa doktor şartilkini 2 gün gecikince yaptım canım. Diğerini 4 gün daga geçtikten sonra yaptim. Rabbim hayırla versin insaAllah
Olur inşallahhhh bolca duaRabbim Anneli babali büyütsün hayırlısı bakalim banada artik ne olacak bilmiyorum bu ayda olmassa doktor şart
O
Olur inşallahhhh bolca dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?