Testime bi bakarmisiniz ?

Bu markanın aynısından bende geçen hafta yaptım tam adet günümdü bu şekilde çıkmıştı
Aynı markadan bir arkadaşım almış ondada pozitif çıkmış ama malesef kanda çıkmamış
Bende ondan sebep aynı gün kan tahlili yaptırdım çıktı çok şükür ama yinede testin bozuk olabileceği ihtimalini de düşünerek bence sizde bi kan verin derim garantiye alın
Hayırlı olsun

Bu markanın aynısından bende geçen hafta yaptım tam adet günümdü bu şekilde çıkmıştı
Aynı markadan bir arkadaşım almış ondada pozitif çıkmış ama malesef kanda çıkmamış
Bende ondan sebep aynı gün kan tahlili yaptırdım çıktı çok şükür ama yinede testin bozuk olabileceği ihtimalini de düşünerek bence sizde bi kan verin derim garantiye alın
Hayırlı olsun
Hangi marka canım

Bu laboquick canım... ben şükür sorun yaşamadım kandada çıktı ama çıkmayanları duyunca acaba diyesim geliyor yine kan vermek en garantisi
Haklısın. Bende pyro clinic ile yaptım silik çizgi cıktı al Bi ile yaptım net cizgi cktı bakalım doğrumu değil i öğreneceğim bugün (:

Haklısın. Bende pyro clinic ile yaptım silik çizgi cıktı al Bi ile yaptım net cizgi cktı bakalım doğrumu değil i öğreneceğim bugün :-)

Hadi hayırlısı inşaallah vardır🥰 bende geçen hafta öğrendim 2.defa kan verdim geçen gün
Bugün sonucu almaya gidicem inşaallah herşey yolundadırda değerlerimiz gerektiği gibi artar💗 Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin

Hadi hayırlısı inşaallah vardır🥰 bende geçen hafta öğrendim 2.defa kan verdim geçen gün
Bugün sonucu almaya gidicem inşaallah herşey yolundadırda değerlerimiz gerektiği gibi artar💗 Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
İnşaaalllaahhh canım benim Rabbim yardımcımız olsun 😇

Hayırlı olsun
Bgn ogleden snra gidicm ama bu sbhta yaptm test gene cift cizgi cikti🖐

IMG-20181112-WA0024.webp

bu şekilde silik çıkmasına rağmen bile vardı canım bende. senin testin gibi gün geçtikçe yaptığım testte çizgi gittikçe daha belirgin bi hal almıştı. Hayırlı olsun❤
IMG-20181114-WA0006.webp

Allah a şükür Rabbim bu güzel günde mutlu etti dilerim isteyen herkes bebeğine kavusur 🤗

Back
X