- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Aminnn nnInsalllahhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn nnInsalllahhh![]()
Hangi marka canımBu markanın aynısından bende geçen hafta yaptım tam adet günümdü bu şekilde çıkmıştı
Aynı markadan bir arkadaşım almış ondada pozitif çıkmış ama malesef kanda çıkmamış
Bende ondan sebep aynı gün kan tahlili yaptırdım çıktı çok şükür ama yinede testin bozuk olabileceği ihtimalini de düşünerek bence sizde bi kan verin derim garantiye alın
Hayırlı olsun
Hangi marka canım
Haklısın. Bende pyro clinic ile yaptım silik çizgi cıktı al Bi ile yaptım net cizgi cktı bakalım doğrumu değil i öğreneceğim bugünBu laboquick canım... ben şükür sorun yaşamadım kandada çıktı ama çıkmayanları duyunca acaba diyesim geliyor yine kan vermek en garantisi
Haklısın. Bende pyro clinic ile yaptım silik çizgi cıktı al Bi ile yaptım net cizgi cktı bakalım doğrumu değil i öğreneceğim bugün![]()
İnşaaalllaahhh canım benim Rabbim yardımcımız olsunHadi hayırlısı inşaallah vardırbende geçen hafta öğrendim 2.defa kan verdim geçen gün
Bugün sonucu almaya gidicem inşaallah herşey yolundadırda değerlerimiz gerektiği gibi artarRabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
Bgn ogleden snra gidicm ama bu sbhta yaptm test gene cift cizgi cikti🖐Bu markanın aynısından bende geçen hafta yaptım tam adet günümdü bu şekilde çıkmıştı
Aynı markadan bir arkadaşım almış ondada pozitif çıkmış ama malesef kanda çıkmamış
Bende ondan sebep aynı gün kan tahlili yaptırdım çıktı çok şükür ama yinede testin bozuk olabileceği ihtimalini de düşünerek bence sizde bi kan verin derim garantiye alın
Hayırlı olsun
Sendede var bnce insss vardr yaaaBenimkide iki gün öne böle cıktı![]()
Maşallah erken döllenmiş bir gebelik:)Eki Görüntüle 2253812 adet zamanima 3 4 gun var demin dayanamadim aldim ve sonuc bu sizce gebelik var mi ???
Adetinizden kac gun once yaptınız valla bende cok denedim silik cikti ama hamis degildimEki Görüntüle 2254285
bu şekilde silik çıkmasına rağmen bile vardı canım bende. senin testin gibi gün geçtikçe yaptığım testte çizgi gittikçe daha belirgin bi hal almıştı. Hayırlı olsun❤
Eki Görüntüle 2254289
Maşallah erken döllenmiş bir gebelik:)
[/QUOTE
HAMİLEYİM KIZLAAAARRRR COK ŞÜKÜR RABBİMEEEEEE![]()
Aminnn insAllah ya adetin gectimi öğrendinAllah a şükür Rabbim bu güzel günde mutlu etti dilerim isteyen herkes bebeğine kavusur![]()
Aminnn nn canım İnşaaalllaahhh Rabbım sizlerde nasip ederRabbim Anneli babali büyütsünRabbim banada nasip eder insAllah
Evet canım bes gün gecti test yaptırdım öle öğrendimAminnn insAllah ya adetin gectimi öğrendin
Aminnn insAllah ya valla benimde 5 gun gecti sonra adet oldum ☹çok zor bi an önce olsun istiyorum rica etsem ilk belirtilerini bizimle paylaşırmışısinEvet canım bes gün gecti test yaptırdım öle öğrendim