Testime bakın

Merhaba birdaha test denediniz mi acaba birde test markası ne cizgi gözüjüyirda ondam sordum birde bata kaç gün var benimde 8 gün var da yapsam mi diye düşünüyorum

Merhaba birdaha test denediniz mi acaba birde test markası ne cizgi gözüjüyirda ondam sordum birde bata kaç gün var benimde 8 gün var da yapsam mi diye düşünüyorum
Benimki çok karışık aslında adetimden 3 gün önce leke geldi 1.gün 2. Gün yoğun oldu 3.gün çok az az ve akşam kesildi ve ben 7 tane test yaptım farklı farklı hepsi böyle çıkıyor kan verdim 2 gün önce 1.2 çıktı bugün sabah bidaha verdim bakalım ne çıkacak sonucu yazarım buraya bence şüpheniz varsa test yapın erken gebelik testi yapın

Profoctor markası awox da yaptım farklı olarak ve sürekli böyle çıkıyor bugün herşey belli olucak hayırlısı olsun eğer bebek yoksa neden böyle silinik çıkıyor anlamıyorum

Ve adetim hiç böyle olmazdı normalde ağrılı ve çok yoğun olurdu 6 gün sürerdi bide göğüslerimde dolgunluk var sıkınca sertlik var hafif mide bulantısı da var bilmiyorum ya kafam o kadar karışık ki

Selam canim kan verdin mi peki sonucun nedir

Bu testim ama hic cizgi.gozukmuyor demi

Eklentiler

• 17443875375924838559648236570138.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…