- 5 Nisan 2025
- 97
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi useruseraaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk dakikalarda belliydi diğer çizgi sonra daha da net olduİlk dakikalarda mi çıktı yoksa test kuruduktan sonra mi cikti
Tekrarlayin inşallah hâmilesinizdirİlk dakikalarda belliydi diğer çizgi sonra daha da net oldu
Bat a kaç gün var
Benimki çok karışık aslında adetimden 3 gün önce leke geldi 1.gün 2. Gün yoğun oldu 3.gün çok az az ve akşam kesildi ve ben 7 tane test yaptım farklı farklı hepsi böyle çıkıyor kan verdim 2 gün önce 1.2 çıktı bugün sabah bidaha verdim bakalım ne çıkacak sonucu yazarım buraya bence şüpheniz varsa test yapın erken gebelik testi yapınMerhaba birdaha test denediniz mi acaba birde test markası ne cizgi gözüjüyirda ondam sordum birde bata kaç gün var benimde 8 gün var da yapsam mi diye düşünüyorum
Profoctor markası awox da yaptım farklı olarak ve sürekli böyle çıkıyor bugün herşey belli olucak hayırlısı olsun eğer bebek yoksa neden böyle silinik çıkıyor anlamıyorumMerhaba birdaha test denediniz mi acaba birde test markası ne cizgi gözüjüyirda ondam sordum birde bata kaç gün var benimde 8 gün var da yapsam mi diye düşünüyorum
Ve adetim hiç böyle olmazdı normalde ağrılı ve çok yoğun olurdu 6 gün sürerdi bide göğüslerimde dolgunluk var sıkınca sertlik var hafif mide bulantısı da var bilmiyorum ya kafam o kadar karışık kiMerhaba birdaha test denediniz mi acaba birde test markası ne cizgi gözüjüyirda ondam sordum birde bata kaç gün var benimde 8 gün var da yapsam mi diye düşünüyorum
Selam canim kan verdin mi peki sonucun nedirVe adetim hiç böyle olmazdı normalde ağrılı ve çok yoğun olurdu 6 gün sürerdi bide göğüslerimde dolgunluk var sıkınca sertlik var hafif mide bulantısı da var bilmiyorum ya kafam o kadar karışık ki
Verdim abla 1.2 çıktı bugün verdim 1.4 çıktı olabilir mi bilmiyorum test yaptım yine silik çıktıSelam canim kan verdin mi peki sonucun nedir
Opabilir canim artmis yani sen pazartesi gene ver kan bende erken gebelik testi yaptim ama 8 gün var dahaVerdim abla 1.2 çıktı bugün verdim 1.4 çıktı olabilir mi bilmiyorum test yaptım yine silik çıktı