Testime bakın lütfen

melaxse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
149
27
28
Kızlar günaydın ben ayın 14nde kan testi verdim ve 0 çıktı bugün ilk idrar ile kaset test yaptım geçen haftada yaptım ama bir şey yoktu hemen çift çizgi oldu doğru olabilir mi bu geç döllenme falan mı olmuş adetim o kadar düzensiz ki 2-3 ay olmadığım oluyor gögüsümde ağrı ve bulantım var Bu yalan çizgi değildir dimiii bu markanın kaset testi

Eklentiler

• IMG_0224.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_0225.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 82
Baya baya kırmızı çizgi. Hayırlı olsun. Gidip kan verin.

Kıpkırmızı çıkmış yalancı gibi durmuyor ama kan vermeden bilemezsiniz zaten değeriniz muhtemelen çok yüksek ben de gecikmenin 3. Günü negatifti 8. Günü pozitife döndü olabiliyor yani

Kıpkırmızı çıkmış yalancı gibi durmuyor ama kan vermeden bilemezsiniz zaten değeriniz muhtemelen çok yüksek ben de gecikmenin 3. Günü negatifti 8. Günü pozitife döndü olabiliyor yani
Bugün hemen özel hastaneye gidip kan vereyim o zaman yalancı çizgi için fazla kırmızı bencede umutşanöak yine istemedim bu 30.testin falandır çok sık test yapıyorum

Test süreci insanı çok yoruyor gerçekten kan verip direkt sonuca ulaşmak daha az yıpratıcı inşallah güzel haberlerinizi alırız

Ben de artmed ile öğrendim hamileligimi
Ve adetim gecikmemisti
Net şekilde var degerin büyük ihtimal 200 veya üstü
Hayırlı olsun inşallah

Ben de artmed ile öğrendim hamileligimi
Ve adetim gecikmemisti
Net şekilde var degerin büyük ihtimal 200 veya üstü
Hayırlı olsun inşallah
İnşallah öyledir heves değildir bu kaçıncı testim sayamadım ve ben çok 2.silik çizgi gördüm bu baya kırmızı geldi

Kızlar sağlık ocağında sonuç ne zaman çıkıyor? Yarın gitcem ama öğleden sonra çıkar mı? Salı da resmi tatil çarşambaya mı kalır

Kızlar sağlık ocağında sonuç ne zaman çıkıyor? Yarın gitcem ama öğleden sonra çıkar mı? Salı da resmi tatil çarşambaya mı kalır
Barkodun resmini çekip halk sağlığı laboratuvarı uygulamasından bakabilirsiniz. E nabıza düşmüyor çünkü. Gün içinde de çıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…