Baya baya kırmızı çizgi. Hayırlı olsun. Gidip kan verin.Kızlar günaydın ben ayın 14nde kan testi verdim ve 0 çıktı bugün ilk idrar ile kaset test yaptım geçen haftada yaptım ama bir şey yoktu hemen çift çizgi oldu doğru olabilir mi bu geç döllenme falan mı olmuş adetim o kadar düzensiz ki 2-3 ay olmadığım oluyor gögüsümde ağrı ve bulantım varBu yalan çizgi değildir dimiii bu markanın kaset testi
10gün önce verdim 0dı bu test yalan değildir dimi çok korkuyorum kan vermekten umudum yıkılabilirBaya baya kırmızı çizgi. Hayırlı olsun. Gidip kan verin.
Bugün hemen özel hastaneye gidip kan vereyim o zaman yalancı çizgi için fazla kırmızı bencede umutşanöak yine istemedim bu 30.testin falandır çok sık test yapıyorumKıpkırmızı çıkmış yalancı gibi durmuyor ama kan vermeden bilemezsiniz zaten değeriniz muhtemelen çok yüksek ben de gecikmenin 3. Günü negatifti 8. Günü pozitife döndü olabiliyor yani
Teşekkür ederim inşallahTest süreci insanı çok yoruyor gerçekten kan verip direkt sonuca ulaşmak daha az yıpratıcı inşallah güzel haberlerinizi alırız
İnşallah öyledir heves değildir bu kaçıncı testim sayamadım ve ben çok 2.silik çizgi gördüm bu baya kırmızı geldiBen de artmed ile öğrendim hamileligimi
Ve adetim gecikmemisti
Net şekilde var degerin büyük ihtimal 200 veya üstü
Hayırlı olsun inşallah
Altta ki artmed bu sonuçla degerin 230 idiİnşallah öyledir heves değildir bu kaçıncı testim sayamadım ve ben çok 2.silik çizgi gördüm bu baya kırmızı geldi
Sizin böyleyken 230 çıktıysa benim 2 snde kıpkırmızı oldu ikiz olabilir şuan ondan korkuyorumAltta ki artmed bu sonuçla degerin 230 idi
Ben ikiz çok istiyordum çok bekledigimiz bir bebisti kendisi henüz zaten yeniyizSizin böyleyken 230 çıktıysa benim 2 snde kıpkırmızı oldu ikiz olabilir şuan ondan korkuyorum
Ben özelde yaptırdım 2072 çıktı hamileymişim gerçektenKızlar sağlık ocağında sonuç ne zaman çıkıyor? Yarın gitcem ama öğleden sonra çıkar mı? Salı da resmi tatil çarşambaya mı kalır
2072 çıktı değerim 10 güne göre fazla geldi bana ikiz olabilir gerçektenBen ikiz çok istiyordum çok bekledigimiz bir bebisti kendisi henüz zaten yeniyiz
Sağlıklı olsunda canım gerisi boş
Bendede doğru çıktı hamileymişim 2072 değerimAltta ki artmed bu sonuçla degerin 230 idi
Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bence yüksekliği gayet güzelBen özelde yaptırdım 2072 çıktı hamileymişim gerçekten
Barkodun resmini çekip halk sağlığı laboratuvarı uygulamasından bakabilirsiniz. E nabıza düşmüyor çünkü. Gün içinde de çıkmış olurKızlar sağlık ocağında sonuç ne zaman çıkıyor? Yarın gitcem ama öğleden sonra çıkar mı? Salı da resmi tatil çarşambaya mı kalır
ya çok teşekkür ederim bende e nabızda sonuç bekleyip duracaktım boş boşBarkodun resmini çekip halk sağlığı laboratuvarı uygulamasından bakabilirsiniz. E nabıza düşmüyor çünkü. Gün içinde de çıkmış olur
Benim çok beklemişliğim var. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızya çok teşekkür ederim bende e nabızda sonuç bekleyip duracaktım boş boş