• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakın kızlar hamile miyim

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
190
62
13
24
Kızlar merhaba adetime 3 gün var dün test yaptık pozıtıf gördüm bugün yaptım negatif anlamadım birşey sizde bakarmışsınız

Eklentiler

• 9C319485-E24C-4B08-9650-354619A40634.jpeg
    9C319485-E24C-4B08-9650-354619A40634.jpeg
    183,4 KB · Görüntüleme: 51
Kullanımı nasıl bu testin artı mı olmazı lazım?

bir tanesinde hafif çizgi var ama kafa karıştırıcı siz en iyisi kan verin bence

Evet bende seviniyim mi sevinmiyim mi anlamadım bugün kan da veremiyorum kapalı labaratuar anca pazartesiye kaldı
Olsun 2 günde dahada yükselir hem beta daha net sonuç alırsınız az sabredin 😇

Dün pozıtıf sandım o kadar sevindim ki sonra sabah yaptım negatif görünce oturup ağladım çok kötü oldum
Bebeğin geleceği vakit vardır hiç ağlama vaktiyle hayırlısıyla gelsin. Bak ben ilk aydan hamile kalmıştım ama 20. Hafta da erken doğum yaptım kaybettim oğlumu. O yüzden hayırlısını dile. Geç olsun güç olmasın. İnşalah tez vakitte sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini 🥰🫶🏻

Bebeğin geleceği vakit vardır hiç ağlama vaktiyle hayırlısıyla gelsin. Bak ben ilk aydan hamile kalmıştım ama 20. Hafta da erken doğum yaptım kaybettim oğlumu. O yüzden hayırlısını dile. Geç olsun güç olmasın. İnşalah tez vakitte sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini 🥰🫶🏻
Amin inşallah canım ☺️🥹🥹

Back