Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tekrar yap canım sabah ilk idrarlaKızlar merhaba adetime 3 gün var dün test yaptık pozıtıf gördüm bugün yaptım negatif anlamadım birşey sizde bakarmışsınız
Evet artı olması lazımKullanımı nasıl bu testin artı mı olmazı lazım?
Yapıcam bugün kan da veremiyorum laboratuvar kapalı anca pazartesiYarın tekrar yap canım sabah ilk idrarla
Evet bende seviniyim mi sevinmiyim mi anlamadım bugün kan da veremiyorum kapalı labaratuar anca pazartesiye kaldıbir tanesinde hafif çizgi var ama kafa karıştırıcı siz en iyisi kan verin bence
Olsun 2 günde dahada yükselir hem beta daha net sonuç alırsınız az sabredinEvet bende seviniyim mi sevinmiyim mi anlamadım bugün kan da veremiyorum kapalı labaratuar anca pazartesiye kaldı
Bende bugün yaptım ama negatif umarım sizin ki pozitiftir haberinizi bekliyorumYapıcam bugün kan da veremiyorum laboratuvar kapalı anca pazartesi
İnşallah vardır canım artık çok yoruldum gerçektenOlsun 2 günde dahada yükselir hem beta daha net sonuç alırsınız az sabredin![]()
Dün pozıtıf sandım o kadar sevindim ki sonra sabah yaptım negatif görünce oturup ağladım çok kötü oldumOlsun 2 günde dahada yükselir hem beta daha net sonuç alırsınız az sabredin![]()
Allah tez vakitte kucağını doldursun inşallahİnşallah vardır canım artık çok yoruldum gerçekten
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah tamam canım haber vericeğimBende bugün yaptım ama negatif umarım sizin ki pozitiftir haberinizi bekliyorum
Amin canım Allah razı olsunAllah tez vakitte kucağını doldursun inşallah![]()
Bebeğin geleceği vakit vardır hiç ağlama vaktiyle hayırlısıyla gelsin. Bak ben ilk aydan hamile kalmıştım ama 20. Hafta da erken doğum yaptım kaybettim oğlumu. O yüzden hayırlısını dile. Geç olsun güç olmasın. İnşalah tez vakitte sağlıkla kucağına aldırsın bebeğiniDün pozıtıf sandım o kadar sevindim ki sonra sabah yaptım negatif görünce oturup ağladım çok kötü oldum
Amin inşallah canımBebeğin geleceği vakit vardır hiç ağlama vaktiyle hayırlısıyla gelsin. Bak ben ilk aydan hamile kalmıştım ama 20. Hafta da erken doğum yaptım kaybettim oğlumu. O yüzden hayırlısını dile. Geç olsun güç olmasın. İnşalah tez vakitte sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini![]()
Belkideilk yaptığınız üstte ki olan hatalı gibi duruyor