İğnenin ertesi gününden itibaren sayarsaniz kaçıncı gunkızlar merhaba ben geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulmuştum betam 16çıkmıştı iliğin sonra 6ya düşmüştü adet olmuştum bu ayda denemelere devam ediyorduk adetime 7gün var elimde erken gebelik testi vardı yaptım bi bakarmısınız birde ilaçların etkisinden olabilirim ikinci çizgi
31ocakta vurundumİğnenin ertesi gününden itibaren sayarsaniz kaçıncı gun
Nasıl yani 1,5 ay mı oldu emin misiniz31ocakta vurundum
Anlatamadım galiba ben iğne vurulduktan sonra adetime yakın kan verdim 16 çıktı 2gün sonra tekrar verdim ve 6ya düştü sonrasında zaten adet oldum yani 20şubatta oldum sonrasında doktorum bu ayda deneyin dedi ve şuan adetime 7gün var elimde test olduğu için yaptım bu sabah. Silik çıktı demek istediğim iğnenin etkisinden yada ilaçlardan silik çizgi çıkabilirmi tecrübesizim sormak istedimNasıl yani 1,5 ay mı oldu emin misiniz
20şubat adet günüm o günden itibaren sayarsak bugün 21.gün oluyorBu ay kaçıncı gun onu sormuştum. İğne hariç 14.gun kan vermeniz gerekiyor çünkü yalancı pozitif verme ihtimali var. 2 ay kullandım ben de Dr um bu şekilde 14. Gün kan ver direkt demisti
Şimdi anladım, bu ay kendiniz deniyorsunuz iğne yok. O kadar surec geçmiş regl de olmuşsunuz iğne etkisi falan kalmamıştırAnlatamadım galiba ben iğne vurulduktan sonra adetime yakın kan verdim 16 çıktı 2gün sonra tekrar verdim ve 6ya düştü sonrasında zaten adet oldum yani 20şubatta oldum sonrasında doktorum bu ayda deneyin dedi ve şuan adetime 7gün var elimde test olduğu için yaptım bu sabah. Silik çıktı demek istediğim iğnenin etkisinden yada ilaçlardan silik çizgi çıkabilirmi tecrübesizim sormak istedim
Aynen bu ay iğne ilaç yok peki bu erken gebelik testlerinin yanılma payı olabilirmi acaba yapar yapmaz ikinci çizgi çıkmaya başladıŞimdi anladım, bu ay kendiniz deniyorsunuz iğne yok. O kadar surec geçmiş regl de olmuşsunuz iğne etkisi falan kalmamıştır
Yumurtlama gününüz belliyse 12-14 gün arasında varsa çıkıyor zaten ama belli değilse regl gecikmesini bekleyin. Yanılma payı var elbet bazı markalarda çok daha fazla çıkıyormuş ben de buralarda okuya okuya görüyorum. Elinizde test varsa 2-3 gün sonra ilk idrarla tekrar yapın koyulasma olacak mı diyeAynen bu ay iğne ilaç yok peki bu erken gebelik testlerinin yanılma payı olabilirmi acaba yapar yapmaz ikinci çizgi çıkmaya başladı
Hayır canım ilaç ve iğnenin etkisi çoktan geçmiştir gebesin muhtemelen hayırlı olsunAynen bu ay iğne ilaç yok peki bu erken gebelik testlerinin yanılma payı olabilirmi acaba yapar yapmaz ikinci çizgi çıkmaya başladı
Ya gerçektenmiiiiiHayır canım ilaç ve iğnenin etkisi çoktan geçmiştir gebesin muhtemelen hayırlı olsun
Hiçbir belirtim yok sadece midem bir tuhaf hemen acıkıyorum bulantı falan yok ama planlı istediğimiz için dayanamayıp yaptımhayirli olsun, bnim son adet tarihim 20
Subat bnim de 6/7 gun var belirtilerin varmiydi
Markası artimedse yalancı pozitif çıkarıyor maalesef benim de aynı bu şekilde çıktığında kanda negatifti senin öyle olmaz inşallahkızlar merhaba ben geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulmuştum betam 16çıkmıştı iliğin sonra 6ya düşmüştü adet olmuştum bu ayda denemelere devam ediyorduk adetime 7gün var elimde erken gebelik testi vardı yaptım bi bakarmısınız birde ilaçların etkisinden olabilirim ikinci çizgi
Kac cikti beta?Kan testi vercem sonra beta düşük çıkıyor yükselecekmiş yükselmeyecek mi diye çok stres yapıyorum bugün 21günüm bakalım hayırlısı olsun
Markası artimedse yalancı pozitif çıkarıyor maalesef benim de aynı bu şekilde çıktığında kanda negatifti senin öyle olmaz inşallah
Bu ay vermedim geçen ay 16çıktı iki gün sonra 6ya düştüKac cikti beta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?