Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf yok ki. Çek at bakalım![]()
Hayırlı olsun canım hamilesin bana da dua et benim de olsunNasıl atılıyor cnm bilmiyorum ya![]()
Woowww gebesinn. Hemen bta Hcg testi yaptır canımNasıl atılıyor cnm bilmiyorum ya![]()
Kesinlikle var gelmiş meleğin hayırlı olsunNasıl atılıyor cnm bilmiyorum ya![]()
Evet hamilesin. Neden şüphe ettin ki 2 cizgi var.attım sanki![]()
Woowww gebesinn. Hemen bta Hcg testi yaptır canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlerede dua et olurmu
![]()
Adetten önce yaptığım için şüphe ettm cnmEvet hamilesin. Neden şüphe ettin ki 2 cizgi var.
Hayır kuşum yanılma olmaz bariz netpeki adetten 2 gün önce yaptm yanılma payı yoktur dimi
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım hamilesin bana da dua et benim de olsun
2. GebeliğimHayır kuşum yanılma olmaz bariz netçok sevindim ilk gebelik mi?
Allah ailene sağlık sıhhat ve uzun ömürler nasip etsin2. Gebeliğimkızım 2 buçuk yaşında
Ayy darısı başımaattım sanki![]()
Ay evet var tabi tanımıyorum ama gebelik haberi aldığımdan öyle seviniyorum ki bana da dua edin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinattım sanki![]()
Hayırlı olsun canım güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyleattım sanki![]()