- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk canım inşallahBen göremedim canim ama insallah hamilesindir
İnşallah vardır canım tşk ederim.Gördüm çok çok silik bir şekilde var hayırli olsun canım
ben göremedim. ama belki fotoğrafta çıkmamıştır.
Canım en güzeli bat günü sabah ilk idrarla yapmak kendimi buna odakladımNormal gebelik testiyse henüz erken görünmesi için ama erken gebelik testiyse daha belirgin çıkabilirdi.en iyisi iki gün sonra tekrarlamak.allah gönlünüze göre versin inşallah.
Yok canım 5 dk da oldu dahada çoğalmadı çizgi amin inşallahBu markada belli bir süre sonra çıkıyor silik çizgi dikkat edin onada. Hayırlısı olsun inşallah
Canım en güzeli bat günü sabah ilk idrarla yapmak kendimi buna odakladım
Benim hiç ümidim kalmadı nedense hamile olmadığımı düşünüyorumBen adetime bir gün kala normal idrar testi yapmıştım ikinci çizgiyi görmüştüm,diğeri kadar koyu değildi ama bayağı belirgindi.insallah sen de görürsün hayırlısıyla ikinci çizgiyi.
Umudunu kaybetme canım,inşallah hamilesindir.bu ay değilsen bile bir dahaki ay inşallah.allah en hayırlı zamanda nasip edecektir inan bana.Benim hiç ümidim kalmadı nedense hamile olmadığımı düşünüyorum
İnşallah canım benimmmUmudunu kaybetme canım,inşallah hamilesindir.bu ay değilsen bile bir dahaki ay inşallah.allah en hayırlı zamanda nasip edecektir inan bana.