Tam 4 gün Hatta 5 gün geçtiEvet silik bir çizgi var günün gectimi benim 4 gün gecikmeyle böyleydi testim
Akşam bi daha yapıcam. Sabahta kan testine gitcem bakalımKan ver canım bakalım kaç cikicak muhtemelen geç yumurtlama.oldu benim gibi :)
Hadi hayırlı olsun.Akşam bi daha yapıcam. Sabahta kan testine gitcem bakalım
Canım bence hamilesin hayırlı olsun ama daha çok yeni gibi görünüyor yani yeterince hormon geçmemiş idrara o yüzden silik. Kan testi ver büyük ihtimalle çıkarİkinci çizgi silik sanki
İnşallah inşallah teşekkürlerCanım bence hamilesin hayırlı olsun ama daha çok yeni gibi görünüyor yani yeterince hormon geçmemiş idrara o yüzden silik. Kan testi ver büyük ihtimalle çıkar
Amin inşallah teşekkürlerBana da var gibi geldi. Hadi gönlünce olsun her şey.
Ay inşallah dediğiniz gibidir ilk hamilelik olcak nasipse onun için hiç tecrübem yok burda rahatlattınız beni teşekkürlerEveeet hamilesin canım.Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Geç döllenme bence
.Ay inşallah dediğiniz gibidir ilk hamilelik olcak nasipse onun için hiç tecrübem yok burda rahatlattınız beni teşekkürler
Amin tüm hamilelerin inşallah.
Allah kolay bir hamilelik nasip etsin İnşaAllah canım sağlıkla.❤
Birazdan yazarım kan testine gidiyorumBencede hamilesin gununde geçmiş zaten canım hayırlı olsun sonucunu yaz
nerde yapıcaksın pazar bugunBirazdan yazarım kan testine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?