Testime Bakarmısınız Lütfen

karanmasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
322
194
103
37
merhabalar bata 1 hafta var, bugün prodıctor erken gebelik testi yaptım çok hayalet bi çizgi çıktı.. sizce nedir?

Rengini değiştirdim ...şimdi görünüyor mu ?Eki Görüntüle 2273517

Cok cok cok cok silik yeri belli, ancak bukadar silik de sayiliyor mu inan hic bilmiyorum.
Silik cizgiyle gebeligini ogrenen arkadaslar yardimci olacaktir. Betan 2 gunde bir artacagi icin 2 gun sonra bir daha yapmani oneririm.
Allah gonlune gore versin insallah

Çizgi hemen çıkmıştı....
Ama bu sabah aynı testten tekrar yaptım, hiçbirlerim çıkmadı..
Galiba ilk yaptığım test bozuktu

Bende gölge gibi gördüm ama sabah kinde olsaydıydı bi tık koyu çıkardı erken gebelik mi yaptın sabah

Bende birşey göremedim canım keşke 2 gün daha bekleseydin. Tekrar yapmak istiyorsan 3 gün sonra yeniden testi tekrarla

Valla ben görüyorum. Ama kaç dk sonra çıktı. Bende birkaç saat sonra baya belirgin çıkmıştı sonuç regl oldu o gece.

Konu sahibi bu sabah tekrar erken gebelik testi yapmış bu kez çıkmamış çizgi malesef

kızlar kafayı yemek üzereyim, şuan bata 5 gün var ve bugün yine prodıctor test yaptım , ilk gönderdiğim testte ki gibi çok silik 2. Çizgi var
Acaba neden böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…