• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmisiniz acilll🤩🤩

n8m2702

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
87
68
18
30
Kızlar adetim 3 gün gecikti.az önce dayanamayıp test yaptim.testi yapar yapmaz 2 çizgi çıktı ama böyle buğulu gibi oldu başta,5 dk içinde de resimdeki halı aldı.acaba doğru olabilir mi 1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum suan şoktayım,test bozuk falan olabilir mi 🤭 tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi 🤩🤩🤩🤩 İlk defa test yapıyorum korkuyorum ya yanlissa diye 🙈yarın eşimle tanışma yıldönümümuz insallah ona sürpriz yapmak istiyorum 😍😍

Eklentiler

• IMG_20200226_164558.jpg
    IMG_20200226_164558.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 126
:) hamilesin gözün Aydın. Ah ah beni ne zamanlara götürdü ;) az mi test yaptım bende. Oğlum Suan 8 aylık zaman nasil da gecti yahu

:) hamilesin gözün Aydın. Ah ah beni ne zamanlara götürdü :KK66: az mi test yaptım bende. Oğlum Suan 8 aylık zaman nasil da gecti yahu

Al bendende o kadar. Benim oglan 2 aylik. Gecen birinin hamilelik testine sahit oldum nasil duygulandim hemen o gunlere goturdu beni ❤ çok mucizevi bir duygu rabbim her isteyene yaşatsin 🙏
Konunsahibi hamilesiniz saglikla gelsin miniş ❤

Kızlar adetim 3 gün gecikti.az önce dayanamayıp test yaptim.testi yapar yapmaz 2 çizgi çıktı ama böyle buğulu gibi oldu başta,5 dk içinde de resimdeki halı aldı.acaba doğru olabilir mi 1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum suan şoktayım,test bozuk falan olabilir mi 🤭 tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi 🤩🤩🤩🤩 İlk defa test yapıyorum korkuyorum ya yanlissa diye 🙈yarın eşimle tanışma yıldönümümuz insallah ona sürpriz yapmak istiyorum 😍😍
Maşallah hamilesin canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤗❤️

Al bendende o kadar. Benim oglan 2 aylik. Gecen birinin hamilelik testine sahit oldum nasil duygulandim hemen o gunlere goturdu beni ❤ çok mucizevi bir duygu rabbim her isteyene yaşatsin 🙏
Konunsahibi hamilesiniz saglikla gelsin miniş ❤
:) 2 aylık ne ki valla bu günleri bile özlemle duyguyla anacaksın. Zaman öyle geçiyor ki! Oglumu emzirmeyi özledim ufacık olmasini özledim şimdiden

Valla hamile değilsen testi üreten firmaya dava aç bence 😅

bendede aynısı olmustu böle baya koyu çizgiler ama ben 10 gün önce yaptıgım testte bsy cıkmadı diye atmıstım öle silik mi değilmi bakmamıstım bilmiyordum bide öle silikte cıkabilcegini belirgin cıkar zannediyordum hep sonra böle 2 koyu çizgi görünce testmi bozuk dogrumu acaba allahım deli sorular bide ben 2.ayda hamile kalmama ragmen demekki genelde aynı pskoloji oluyomus normalmiş :)

Çizgi baya belli hayırlı olsun🤗. Eminim çok güzel bir duygudur bence hemen kan testini yaptırın 😊

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, gerçekten çok farklı duyguymus bend hala inanamıyorum 🥰
Eşime gece sürpriz yaptım oda çok sevindi hemen kan vermeye gittik beta 478 çıktı 🤩 şükürler olsun hamileyim hala inanamıyorum çoktandır bugünü bekliyorum 😍 hemşire değer için iyi dedi ama kalp atışını duyana kadar içim rahat etmez herhalde 🤭 Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼 gerçekten kafadan atınca oluyormus🙈

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, gerçekten çok farklı duyguymus bend hala inanamıyorum 🥰
Eşime gece sürpriz yaptım oda çok sevindi hemen kan vermeye gittik beta 478 çıktı 🤩 şükürler olsun hamileyim hala inanamıyorum çoktandır bugünü bekliyorum 😍 hemşire değer için iyi dedi ama kalp atışını duyana kadar içim rahat etmez herhalde 🤭 Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼 gerçekten kafadan atınca oluyormus🙈

kızlar 1 hafta kadar önce 4 haftalık bebeğimi düşürdüm ama kürtaj olmadan yeniden çocuk istiyorum mümkün olur demi zaten ilk bebeğimde hemen oldu

Hamılesın cnm bende ınanamamıştımm gıttım bı tane daha alıp yaptım😍😂😂😂 en guzel heyecan🙏🏻 Sağlıklıca büyüsün karnında İnşallah

Back