Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen testler yanıltıcı olabilir geçen ay bende erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama aynı gün akşam adet oldum o yüzden hemen sevinmeyin derim umutlanıp üzülmenizi istemem tamamen pozitif çıkana kadar teste devam edersiniz yada gününüzü bekleyin öyle yapın
Bazen testler yanıltıcı olabilir geçen ay bende erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama aynı gün akşam adet oldum o yüzden hemen sevinmeyin derim umutlanıp üzülmenizi istemem tamamen pozitif çıkana kadar teste devam edersiniz yada gününüzü bekleyin öyle yapın
Evet biliyorum bende 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden hemen heveslenmiyorum ama umut oluyor işte umarım vardır. Rabbim bu mübarek günlerde isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah
Evet biliyorum bende 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden hemen heveslenmiyorum ama umut oluyor işte umarım vardır. Rabbim bu mübarek günlerde isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah
Bence var gibi. Erken gebelik testinde adet gecikmeden böyle silik çizgi olabiliyor. Ben de bu testle öğrendim gebeliğimi hem de bundan da silik bir çizgiyle. İnşAllah sizin de vardır kan verirseniz daha net sonuca ulaşırsınız.