• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınızz?? Hamile olabilir miyim??

dnzbr

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar sizde silik çizgiyi görüyor musunuz acaba?

Eklentiler

• IMG_2301.jpeg
    IMG_2301.jpeg
    143,7 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_2299.jpeg
    IMG_2299.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 157
10 dakika sürmedi sanırım saate bakmadım yaptığımda 🙏🏻
Bazen testler yanıltıcı olabilir geçen ay bende erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama aynı gün akşam adet oldum o yüzden hemen sevinmeyin derim umutlanıp üzülmenizi istemem 🥰 tamamen pozitif çıkana kadar teste devam edersiniz yada gününüzü bekleyin öyle yapın

Bazen testler yanıltıcı olabilir geçen ay bende erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama aynı gün akşam adet oldum o yüzden hemen sevinmeyin derim umutlanıp üzülmenizi istemem 🥰 tamamen pozitif çıkana kadar teste devam edersiniz yada gününüzü bekleyin öyle yapın
Evet biliyorum bende 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden hemen heveslenmiyorum ama umut oluyor işte umarım vardır. Rabbim bu mübarek günlerde isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻

Kızlar sizde silik çizgiyi görüyor musunuz acaba?
Bence var gibi. Erken gebelik testinde adet gecikmeden böyle silik çizgi olabiliyor. Ben de bu testle öğrendim gebeliğimi hem de bundan da silik bir çizgiyle. İnşAllah sizin de vardır kan verirseniz daha net sonuca ulaşırsınız. 🌸

Back
X