- 29 Mayıs 2024
- 2.365
- 625
- 38
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci çizginin yeri her zaman vardır zaten bu testlerde.Kizlar ben mi gormek istedigi mi gorugorum yoksa cok ince cizgi var mi
Dogrudur bende cok yalanxi poztif aldim ama iste kendimizi inandirmak istiyoruzİkinci çizginin yeri her zaman vardır zaten bu testlerde.
Filtre ile daha çok çıkıyor. Yani ben daha koyu çizgi ile hatalı test mağduru biri olarak bu silik çizgiye aldırış etmeyin derim.
Sizi çok iyi anlıyorum ben de tek ilişkide hamile kalmadım tabi. Bir poşet test biriktirmiştim birgün ibret olsun diye bakmak için.Dogrudur bende cok yalanxi poztif aldim ama iste kendimizi inandirmak istiyoruz
Öyle valla 1 senelik evliyim 3cu ayında doğal yolla gebe kaldı. Pcosum düşük yaptım 7 ayı geçti yok daha kalamadimSizi çok iyi anlıyorum ben de tek ilişkide hamile kalmadım tabi. Bir poşet test biriktirmiştim birgün ibret olsun diye bakmak için.
Biraz daha geçsin yeniden test yapın.
Dongume 10 gün var ama erken yumurtlama oluyor 3 aydır geçen ay 28 günde oldumÂdete kaç gün var
Su an cok heycanlandim 10 dakika once tekrar yaptim bir tik daha belirgin gibi laboquick markasiSizi çok iyi anlıyorum ben de tek ilişkide hamile kalmadım tabi. Bir poşet test biriktirmiştim birgün ibret olsun diye bakmak için.
Biraz daha geçsin yeniden test yapın.
Laboquick se kesin vardır o zaman, hayırlı olsunSu an cok heycanlandim 10 dakika once tekrar yaptim bir tik daha belirgin gibi laboquick markasi
Sabah tekrarlicam belki gormek istiom diyedir insallah canim allah kimsenin kucagini bos birakmasin valla emin de degilim hehehLaboquick se kesin vardır o zaman, hayırlı olsun![]()
Resimde kalite dusuyor ama ben ciplak gozle goruorum yada gormek istedigimi goruomLaboquick se kesin vardır o zaman, hayırlı olsun![]()
Onuda atar mısın canım biSu an cok heycanlandim 10 dakika once tekrar yaptim bir tik daha belirgin gibi laboquick markasi
Resim de zor gozukuyor ama gozlumle daha net gorebiliyorumResimde kalite dusuyor ama ben ciplak gozle goruorum yada gormek istedigimi goruom
Onuda atar mısın canım bi
Buraya atinca resim kalitesi dusuyor ama gozle daha net dune goreLaboquick se kesin vardır o zaman, hayırlı olsun![]()
Merhaba sonuç nedirBuraya atinca resim kalitesi dusuyor ama gozle daha net dune gore