Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins vardirSizde de çizgi görüyorum inşallah vardırYumurtlamadan sonra kaçıncı gün. Benim kesin olmamakla birlikte 11. Gün
Yarindan sonra yapicaz ozaman pazr gunu yani2 gün sonra tekrarlayalım koyulaşır inşallah
Ben öyle yapmayı planlıyorum ama elimde çok test var yarın da yapabilirimYarindan sonra yapicaz ozaman pazr gunu yani
MantıklıBende düşündüm ama 1 gunde degisir mi ki aksam 10 gibi yatim.ben yani yine aksam onda yapalim oz aman
Ya elimde yok 20 tane laboquick almıştım internetten. Ama artık laboquickte kuruma çizgisi falan çıkarıyormuş sanırım. Ya da İnternetten aldığımız için böyle bilemiyorum. Bu ay regl gelirse predictor alayımRegl öncesi iseniz predictor ile denemenizi tavsiye ederim.
Adet belirtilerim var. Şu an en yoğun bel ağrısı,ara ara alt karın ağrısı, göğüs hassasiyeti her ay yaşadığım şeyler. Ben dün açık kahve lekelenme yaşadım sonra şeffafa döndü ondan şüphelendim biraz
Evet lekelenme dışında genelde çoğu adet belirtisi oluyorAdet belirtilerim var. Şu an en yoğun bel ağrısı,ara ara alt karın ağrısı, göğüs hassasiyeti her ay yaşadığım şeyler. Ben dün açık kahve lekelenme yaşadım sonra şeffafa döndü ondan şüphelendim biraz
Anladım teşekkür ederim benim 11 gün oldu da yumurtlamadan sonra o yüzden sordum hiç bir belirtim yok anlamaya çalışıyorum ama regl olurum büyük ihtimalleAdet belirtilerim var. Şu an en yoğun bel ağrısı,ara ara alt karın ağrısı, göğüs hassasiyeti her ay yaşadığım şeyler. Ben dün açık kahve lekelenme yaşadım sonra şeffafa döndü ondan şüphelendim biraz
Belirti olmayabilir bence illa olmasına gerek yok. İnşallah hamilesinizdirAnladım teşekkür ederim benim 11 gün oldu da yumurtlamadan sonra o yüzden sordum hiç bir belirtim yok anlamaya çalışıyorum ama regl olurum büyük ihtimalle