Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum :)Canım hayırlı olsunnn kan ver hemen
Bizi de haberdar et canımm ne zaman çıkacakTeşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum :)
Bizi de haberdar et canımm ne zaman çıkacak
bende 4 gün kala yaptım sizin testten çok daha silik çıkmıştı bugün tekrar yaptım daha koyulaştıKızlar benim testime de bakarmisiniz adetten 4 gün önce ve 2 gün önce yaptığım testler üsteki 4gun önce altaki iki gün önce yaptigim
Sizin de pozitif kan verin daha net olurKızlar benim testime de bakarmisiniz adetten 4 gün önce ve 2 gün önce yaptığım testler üsteki 4gun önce altaki iki gün önce yaptigim
İnşallah cnm yarın vereyim ozaman bir kan tahlili ama bugün biraz kasıklarımda ve belimde ağrı varSizin de pozitif kan verin daha net olur
Hamilelikte ve regl belirtileri aynı gibi ağrınız olması normalİnşallah cnm yarın vereyim ozaman bir kan tahlili ama bugün biraz kasıklarımda ve belimde ağrı var
Merhaba 132 çıktı var değil miBizi de haberdar et canımm ne zaman çıkacak
Evet canım hayırlı olsun darısı başımızaMerhaba 132 çıktı var değil mi
Tatlııımm hayırlı uğurlu olsun tebrikleeerrr hamilesinMerhaba 132 çıktı var değil mi
Teşekkür ederim inşallahEvet canım hayırlı olsun darısı başımıza![]()
Teşekkür ederimTatlııımm hayırlı uğurlu olsun tebrikleeerrr hamilesin2güne bir kan verip artışı takip edebilirsin inşallah sağlıkla büyür bebişinn