• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
580
157
18
33
IMG_7315.jpeg
IMG_7317.jpeg
bat 13 ocak ilk idrarla yapamadim ayni zamanda ovulasyon da yaptim. Yorumlarinizi bekliyorum💕

Eki Görüntüle 3532654 Eki Görüntüle 3532655 bat 13 ocak ilk idrarla yapamadim ayni zamanda ovulasyon da yaptim. Yorumlarinizi bekliyorum💕
Ayy bende awoxla öğrenmiştim gebeliğimi aynı böyle silik çizgi çıkmıştı🥹 ama varsa eğer benim gibi çok yeni büyük ihtimalle ben bu şekilde öğrendiğimde 2 haftanın içindeydi inşallah sizde de vardır en doğru sonuç bu test çünkü

Ayy bende awoxla öğrenmiştim gebeliğimi aynı böyle silik çizgi çıkmıştı🥹 ama varsa eğer benim gibi çok yeni büyük ihtimalle ben bu şekilde öğrendiğimde 2 haftanın içindeydi inşallah sizde de vardır en doğru sonuç bu test çünkü
Evet bende oyle biliyorum awox kuruma cizgisi bile cikarmiyor gercekten bu konuda cok iyi. Sizin bebisiniz de hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah🤲🏻💕 benimde insallah vardir cok umutlandim gercekten

Evet bende oyle biliyorum awox kuruma cizgisi bile cikarmiyor gercekten bu konuda cok iyi. Sizin bebisiniz de hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah🤲🏻💕 benimde insallah vardir cok umutlandim gercekten
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Ama sürekli test yapma evde 2 gün daha geçsin kan testi ver ben bu testten sınra kan verdim betadam da pozitif çıktı zaten. Betada hemen yükselmiyor 2 günde bir artıyor o yüzden üst üste yapma 2 gün geçsin hemen kan ver. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağ Salim 💖🌸

Back