Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar misiniz
- Konu Sahibi seake
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 658
- 275
- 18
- 19
Awox canim o markalari asla kullanmam. İnsallahgölge var gibi ancak artımed veya days doctorsa yalancı pozitif
- 11 Mayıs 2024
- 658
- 275
- 18
- 19
o zaman vardır büyük ihtimal awox hiç yanıltmadı :)Awox canim o markalari asla kullanmam. İnsallah
Bende aylardir yapiyorum bir tane golge bile cikarmadi insallah ya valla cok yoruldum artiko zaman vardır büyük ihtimal awox hiç yanıltmadı :)
- 11 Mayıs 2024
- 658
- 275
- 18
- 19
hayırlısıyla nasip olsun inşaAllah ne zaman kan verceksiniz?Bende aylardir yapiyorum bir tane golge bile cikarmadi insallah ya valla cok yoruldum artik
Amin canimm isteyen herkeseAdetim gectikten sonra veririm artik esime surpriz yapmayi dusunuyorum insallah varsa tabihayırlısıyla nasip olsun inşaAllah ne zaman kan verceksiniz?
- 11 Mayıs 2024
- 658
- 275
- 18
- 19
vardır inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyorumAmin canimm isteyen herkeseAdetim gectikten sonra veririm artik esime surpriz yapmayi dusunuyorum insallah varsa tabi
İnsallah pozitif haber alirsam sizi mutlaka etiketlerim guzel dualariniz ve yorumunuz icin tesekkur ederimvardır inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyorum
- 3 Kasım 2024
- 241
- 52
- 13
- 25
Çok hafif silik bir çizgi var inşallah vardır canımKizlaaaar
Ay insallah canim cok dua ettim kabul olsun rabbim hayirlis haberler versin isteyen herkeseÇok hafif silik bir çizgi var inşallah vardır canım
- 30 Haziran 2013
- 21.673
- 1
- 17.544
- 498
tekrarlasana canim merak ettim var gibiKizlaaaar
Daha yeni yaptim canim durdukcada belirginlesti aksam yaparim olmazsa hic olmazsa hcg biraz daha artar belki insallah vardir insallahhhhtekrarlasana canim merak ettim var gibi
- 30 Haziran 2013
- 21.673
- 1
- 17.544
- 498
var yaaa umutlandırdı da istemiyorum amaDaha yeni yaptim canim durdukcada belirginlesti aksam yaparim olmazsa hic olmazsa hcg biraz daha artar belki insallah vardir insallahhhh
Dun yaptim cok silikti icini acinca anca gorunuyordu bugun koyulasinca valla ne yalan soyluy bende umutlandim masaya koyunca karsidan gorunuyor awox ta aylardir ilk defa gordum insallah olsunvar yaaa umutlandırdı da istemiyorum ama
Ayy bende awoxla öğrenmiştim gebeliğimi aynı böyle silik çizgi çıkmıştı ama varsa eğer benim gibi çok yeni büyük ihtimalle ben bu şekilde öğrendiğimde 2 haftanın içindeydi inşallah sizde de vardır en doğru sonuç bu test çünküEki Görüntüle 3532654 Eki Görüntüle 3532655 bat 13 ocak ilk idrarla yapamadim ayni zamanda ovulasyon da yaptim. Yorumlarinizi bekliyorum
Evet bende oyle biliyorum awox kuruma cizgisi bile cikarmiyor gercekten bu konuda cok iyi. Sizin bebisiniz de hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah benimde insallah vardir cok umutlandim gercektenAyy bende awoxla öğrenmiştim gebeliğimi aynı böyle silik çizgi çıkmıştı ama varsa eğer benim gibi çok yeni büyük ihtimalle ben bu şekilde öğrendiğimde 2 haftanın içindeydi inşallah sizde de vardır en doğru sonuç bu test çünkü
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Ama sürekli test yapma evde 2 gün daha geçsin kan testi ver ben bu testten sınra kan verdim betadam da pozitif çıktı zaten. Betada hemen yükselmiyor 2 günde bir artıyor o yüzden üst üste yapma 2 gün geçsin hemen kan ver. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağ SalimEvet bende oyle biliyorum awox kuruma cizgisi bile cikarmiyor gercekten bu konuda cok iyi. Sizin bebisiniz de hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah benimde insallah vardir cok umutlandim gercekten